Een divers aanbod van infraroodstralers

Infraroodstralers

Een combisauna maakt u door middel van infraroodstralers

Wilt u van uw Finse sauna een combisauna maken, dan kunt u dit met behulp van een infraroodstraler realiseren. Lees meer…

110 artikelen  Bij Azalp kunt u terecht voor verschillende soorten stralers. Voorbeelden zijn een keramsiche- of een incoloy straler. Met een divers en uitgebreid assortiment vindt u bij ons altijd wel een desbetreffende infraroodstraler die voldoet aan uw wensen met betrekking tot uw sauna.

Voordelen van infraroodstralers

Infrarood heeft enkele voordelen. De sauna warmt bijvoorbeeld sneller op dan de traditionele Finse sauna. U kun zo op ieder moment van de dag heerlijk even ontspannen. U voelt zich, na een stressvolle dag op het werk, na een bezoek aan uw eigen infraroodsauna als herboren. Het infrarood warmt daarnaast dieper in de huid. Hierdoor zweet u meer en voert u meer afvalstoffen af waardoor u weer verkwikt uit de sauna stapt.

Advies over de aanschaf van een infraroodstraler

De stralers die u bij ons vindt, zijn zeer scherp geprijsd en leveren we gratis bij u thuis! Overweegt u een infraroodstraler aan te schaffen en wenst u nog aanvullende informatie? Wij zijn u graag van dienst. U kunt contact opnemen via ons contactformulier of bellen naar onze klantenservice.