Maatwerk - Azalp | BE

Maatwerk


Kies uw ontwerp, laat u adviseren en geniet van uw maatwerk aankoop!

Op zoek naar een blokhut, tuinhuis, chalet of sauna maar staat uw gewenste afmeting er niet bij? Geen probleem! Door een uitstekende samenwerking met onze producenten kunnen we in overleg met u uw idee uitwerken en creëren. Dit allemaal tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Dit laten we u graag zien met onderstaande schitterende voorbeelden.

Dus heeft u een blokhut, tuinhuis of sauna op onze website gezien waarbij u specifieke wensen heeft? Of wilt u gericht advies met betrekking tot maatwerk? Geef het aan ons door.


Neem voorafgaand een kijkje in ons Experience Center!

De ideale manier om kennis te maken met de kwaliteit van onze producten en uiteraard met ons. Wij ontvangen u graag in onze zeer exclusief gelegen showroom en showtuin om, onder het genot van een kopje koffie, in alle rust uw wensen te bespreken. Wij hebben niet “de grootste showroom van Nederland” of “het grootste tuinhuisjesdorp van Europa”, maar ons Experience Center toont u een doorsnee van de vele mogelijkheden die Azalp u biedt. Gezien de aard en ligging van deze locatie (omgeving Breda) én omdat we graag zeker weten dat wij u alle aandacht kunnen geven, ontvangen wij uitsluitend op afspraak. Geïnteresseerd? Mail ons uw wensen of vraag ons contact met u op te nemen voor een afspraak. Dit kan via het experience center formulier.


U kiest voor Azalp en hoe nu verder?

Naar aanleiding van uw wensen maken wij een offerte. Na het verlenen van uw opdracht maken wij een bouwtekening en leggen die ter controle aan u voor. Wanneer u akkoord bent, zullen wij uw opdracht in productie nemen en binnen de afgesproken levertijd bij u afleveren.

Wanneer u er de voorkeur aan geeft de bouw niet zelf te doen, maar dit uit te willen besteden aan een professioneel montagebedrijf, dan kunnen wij u hiermee van dienst zijn. Ons maatwerk is van hoge kwaliteit en wordt met de grootste zorg begeleid en geproduceerd. Het is ons een genoegen de blokhut, het tuinhuis, de sauna of chalet van uw dromen te creëren. Het maakt ons niet uit of het een kleine blokhut, een gepersonaliseerde sauna of een vakantiechalet is.

Om u te helpen hebben we op voorhand bepaalde mogelijkheden op een rijtje gezet:
* Alle afmetingen zijn mogelijk
* Met of zonder luifel en/of veranda
* Verschillende wanddiktes (30 mm tot 140 mm)
* Dubbelwandig, eventueel voorzien van isolatie
* Ramen en deuren in allerlei eersteklas uitvoeringen
* Allerlei soorten (isolatie)glas

Ruimte voor eigen inbreng

Heeft u zelf al het een en ander uitgewerkt op papier? Neem dit gerust mee of stuur het voorafgaand aan uw afspraak op ons Experience Center naar ons op. Zo kunnen wij samen met u uw ontwerp voor uw blokhut, tuinhuis of chalet maken/afstemmen. We denken graag met u mee. Enthousiast geworden? Maak snel een afspraak via ons formulier.