Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak

Maatwerk case

Wij maken jouw tuinhuis met veranda op maat

Als je op zoek bent naar een tuinhuis met veranda om gemak met comfort te combineren, dan ben je bij Azalp aan het goede adres!

Wij hebben een breed scala aan tuinhuizen met veranda, maar het kan zo zijn dat jouw ideale model niet in ons assortiment zit of dat je nieuwsgierig bent naar alle mogelijkheden. Wij bieden de mogelijkheid om een op maat gemaakt tuinhuis met veranda te ontwerpen en leveren, volledig naar jouw wensen en behoeftes.


Kom langs bij onze Experience Centers in Breda of Rietmolen

Wees welkom in ons Experience Center in Breda of Rietmolen om je opties te bespreken met een expert! Laat je inspireren door de opgebouwde veranda's met overkappingen of bespreek jouw wensen met één van onze specialisten. Jouw wensen staan centraal bij onze specialisten. Heb je zelf al inspiratie opgedaan voor jouw project dan bespreken we dit natuurlijk graag tijdens een kennismaking bij één van onze Experience Centers.


Je eigen gepersonaliseerde tuinhuis met veranda

Zeker als je je nog in de oriënterende fase bevindt kan het lastig zijn je voor te stellen wát er precies gepersonaliseerd kan worden met maatwerk. Hierbij kun je denken aan:

 • Afmetingen van het tuinhuis en de veranda
 • Verschillende wanden: houten wanden, glazen wanden, shutters
 • Vorm van het dak
 • De houtdikte van het tuinhuis en de veranda
 • Verschillende manieren van houtbehandeling
 • Verschillende kleuren verf en beits
 • Hogedruk geïmpregneerd

De stappen die we samen zetten

Wanneer je langs bent geweest en jouw ideeën zijn besproken zijn dit de volgende stappen:

 1. Je krijgt de offerte én de maatwerk tekening via e-mail
 2. Na akkoord op de offerte krijg je de orderbevestiging
 3. Nadat wij de betaling ontvangen hebben krijg je de tekening ter controle en laten wij de verwachte leverweek weten
 4. Na het goedkeuren van de controle tekening krijg je de bouwtekening en zodra wij hier akkoord op krijgen vanuit jou begint de productie
 5. Je pakket wordt geleverd en het bouwen kan beginnen

In de tussentijd mag je natuurlijk altijd contact opnemen voor eventuele vragen.


Montage: zelf of laten doen?

Een tuinhuis met veranda zelf monteren kan een heel groot project zijn, afhankelijk van je ontwerp. Wij raden daarom sterk aan uit handen te geven en het te laten doen. Wij kunnen je hier ook bij helpen! Informeer naar onze montageservice tijdens je afspraak of lees deze blog.Meer maatwerk
De perfecte binnen- of buitensauna op maat gemaaktEen garage op maat voor jouw autoPast niet alleen perfect in je tuin, maar ook in je budgetLaat je terrasoverkapping op maat makenJouw houten droomhuis op maat gemaakt

Maatwerk aanvragen
*
*
*
*
*
*

Meer inspiratie nodig?

Speciaal voor jou hebben we een pagina ingericht met prachtige sfeerbeelden om je te inspireren. Van luxe buitenverblijven tot aan accessoires voor onder je droom overkapping.

Meer inspiratie
Meer inspiratie nodig?