Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak

Maatwerk case

Jouw houten droomhuis op maat gemaakt

Jouw houten droomhuis op maat gemaakt

Een chalet, ook bekend als vakantiewoning, helemaal voor jezelf of voor je gezin! Trek je terug in je eigen vakantiethuis die je zelf hebt ontworpen.

Azalp heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van chalets op maat. Wij bieden verschillende, betaalbare én luxe mogelijkheden en leveren maatwerk naar jouw wensen.


Raak geïnspireerd!


Kom langs bij onze Experience Centers in Breda of Rietmolen

Wees welkom in ons Experience Center in Breda om je opties te bespreken met een expert! Niet alleen hebben wij hier een chalet opgebouwd staan waar je door rondgeleid kan worden, die tour krijg je van één van onze specialisten. Zo heb je meteen een levensgrote indruk hoe een chalet eruit kan zien. Ook hebben we een Experience Center in Rietmolen waar je langs kan komen. Helaas hebben we hier (nog) geen chalet staan, maar onze specialisten staan graag voor jullie klaar om jullie wensen in kaart te brengen.

Jouw wensen staan centraal bij Azalp. Heb je zelf al een opzet hoe je het wil hebben? Neem deze plannen dan mee en bespreek ze!


De vele mogelijkheden van een chalet

Met of zonder verdieping, het aantal kamers, maar ook de locatie van bijvoorbeeld de keuken en badkamer zijn een paar voorbeelden over de mogelijkheden die jij hebt in het beslissen van het eindontwerp. Ook de keuze in afmeting, vorm, materialen en wanddikte kunnen uiteenlopen en jij mag die keuze maken. Onze specialisten staan graag voor je klaar om samen jouw droom chalet te ontwerpen.

Kortom, de mogelijkheden zijn haast eindeloos!


Samen komen we tot jouw droomontwerp

Samen komen we tot jouw droomontwerp! Wanneer je langs bent geweest en de ideeën zijn besproken zijn dit de volgende stappen:

  1. Je krijgt de offerte én de maatwerk tekening via e-mail
  2. Na akkoord op de offerte krijg je de orderbevestiging
  3. Nadat wij de aanbetaling ontvangen hebben krijg je de tekening ter controle en laten wij de verwachte leverweek weten
  4. Na het goedkeuren van de controle tekening krijg je de bouwtekening en zodra wij hier akkoord op krijgen vanuit jou begint de productie
  5. Je pakket wordt geleverd en het bouwen kan beginnen

Uiteraard kun je in de tussentijd altijd contact opnemen voor eventuele vragen.


Montage: zelf of laten doen?

Een chalet zelf monteren kan een hele tijdrovende klus zijn, maar wij helpen je graag! Je kunt ervoor kiezen gebruik te maken van onze montage service. Zij zullen dan de complete opbouw van het chalet verzorgen. Het is wel belangrijk om te weten dat het aansluiten van gas, water en elektriciteit niet door onze monteurs wordt gedaan. Dat is niet hun vakgebied en daarom raden wij aan dat aan andere professionals over te laten! Informeer naar onze montageservice tijdens je afspraak of lees deze blog.Meer maatwerk
De perfecte binnen- of buitensauna op maat gemaaktEen garage op maat voor jouw autoWij maken jouw tuinhuis met veranda op maatPast niet alleen perfect in je tuin, maar ook in je budgetLaat je terrasoverkapping op maat maken

Maatwerk aanvragen
*
*
*
*
*
*

Meer inspiratie nodig?

Speciaal voor jou hebben we een pagina ingericht met prachtige sfeerbeelden om je te inspireren. Van luxe buitenverblijven tot aan accessoires voor onder je droom overkapping.

Meer inspiratie
Meer inspiratie nodig?