Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak

Subcategorie


Combi Saunakachel

(11)

Professionele Saunaovens

(16)

Sauna elementen

(10)

Sauna Houtkachel

(22)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 7,-

€ 5.694,-

Vermogen


Selecteer de minimale en maximale vermogen

2 kw

30 kw

Type


Merk


Metaalsoort


Voltage


vermogen


Bevestiging


Bediening


Saunaverwarming

Laat je zorgen smelten als sneeuw voor de zon met onze krachtige saunaovens, jouw ticket naar pure ontspanning en welzijn.

1 - 24 van 127 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Harvia K11G Saunakachel Club

Harvia K11G Saunakachel Club

11 kW

400 Volt

25 kg

Meer vermogen beschikbaar

v.a.€ 1.074,-


Een sauna in je huis of tuin is ideaal om na een lange dag werken heerlijk tot rust te komen of op zondag eens heerlijk de tijd te nemen om jezelf helemaal op te laden. De helende werking van de sauna ontstaat door de hoge temperatuur. Deze temperatuur wordt gegenereerd door een saunakachel. De saunaoven is dan ook het kloppende hart van elke sauna, en bij Azalp begrijpen we hoe belangrijk dit element is voor een bevredigende sauna-ervaring. Onze uitgebreide selectie saunaovens omvat verschillende types, zoals houtkachels en combi saunaovens, die elk hun eigen unieke voordelen bieden. Bij Azalp vind je altijd de perfecte saunakachel tegen een voordelige prijs.

De accessoires voor bij jouw saunakachel

Om jouw saunagang compleet te maken, kun je bij Azalp direct je bestelling compleet maken door verschillende accessoires aan je winkelmandje toe te voegen. Bij iedere saunakachel staat bij ‘Product zelf samenstellen’ exact welke accessoires je erbij kunt bestellen.

Essentieel is de saunabesturing. Deze wordt niet standaard meegeleverd, maar kun je er zelf bijbestellen. Een ander accessoire dat niet mag ontbreken is het beschermrek. Je plaatst het rek om de saunakachel heen zodat je de kans op direct contact en eventueel verbranding sterk vermindert.

Mogelijk zijn er bij de saunakachel met stenen nog geen saunastenen inbegrepen, dan staan deze ook bij ‘Product zelf samenstellen’. Controleer of de saunastenen in je bestelling zijn inbegrepen, want zonder saunastenen kun je geen gebruik maken van de saunakachel.

Installatie van de saunakachel

De juiste installatie van de saunakachel is essentieel voor een lange levensduur. Zorg ervoor dat de installatie van de saunakachel altijd gebeurt door een erkende installateur of monteur. Zij hebben hier de kennis van en weten alles over hoe je een combinatie saunakachel het beste installeert. Overleg met de professional of je over de juiste elektrische aansluiting bezit om de saunakachel zonder problemen te kunnen gebruiken.