Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
Tuinkantoor

Subcategorie


Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 4.599,-

€ 27.869,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

240 cm

600 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

240 cm

500 cm

Houtsoort


Materiaal


Houtbehandeling


Oppervlakte


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

6 m2

24 m2

Merk


Veranda


Metaalsoort


Deur type


Glassoort


Glaswand


Tuinkantoor bij Azalp kopen

Een tuinkantoor in je tuin geeft jou de mogelijkheid om thuis te werken zonder dat je aan de eettafel moet zitten of een kamer in je huis moet opofferen. Je kunt er natuurlijk ook een praktijkruimte, een atelier of een workshopruimte van maken. Door de grote glazen wanden valt er veel daglicht naar binnen en als je het tuinkantoor isoleert creëer je een aangename (werk)omgeving. Hoe jouw kantoor in je tuin eruit komt te zien, is afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren. Je kunt bij ons kiezen uit een modern tuinkantoor of een met een tijdloze uitstraling. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om een geïsoleerd, luxe tuinkantoor te kopen. Een tuinhuis is echter ook geschikt om te gebruiken als tuinkantoor.

1 - 8 van 8 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Livful tuinkantoor Work

Livful tuinkantoor Work

Inclusief dakbedekking

Duurzame CLT wanden

Wanddikte 60mm

382 x 500 x 285 cm

€ 27.869,-


Een prefab tuinkantoor kant en klaar of als bouwpakket?

De meeste tuinkantoren in ons assortiment bouw jij op door middel van houtstapelbouw. Hierbij zijn vrijwel alle onderdelen al op maat gemaakt en hoef jij jouw tuinkantoor alleen nog maar in elkaar te zetten. Nadat je een fundering hebt gelegd kun jij de rest van het tuinkantoor zelf bouwen. Je stapelt de planken dan op elkaar aan de hand van de bijgeleverde montagehandleiding. Nadat je het dak en de dakafwerking hebt geplaatst ben je klaar met de opbouw en kun je vanaf nu heerlijk relaxt werken.

Ben je op zoek naar een prefab tuinkantoor? Bij Azalp verkopen we momenteel geen volledige prefab tuinkantoren, maar wel gedeeltelijke prefab. De wanden bestaan bij deze modellen uit compleet geïsoleerde wandelementen. Je bespaart hierdoor veel werk met het aanbrengen van de isolatie, want je hoeft de elementen alleen maar aan elkaar vast te maken. Als je nog niet gevonden hebt wat je zoekt, weet dan dat maatwerk ook mogelijk is. We denken heel graag met je mee over alle mogelijkheden die er zijn om jouw wensen te vervullen. Neem contact met ons op en dan komen we samen tot de perfecte oplossing.

Welk tuinkantoor je ook koopt, het is in alle gevallen belangrijk om vóór de opbouw een goede fundering aan te leggen. Houd hierbij rekening met eventuele nutsvoorzieningen – zoals water, riool en elektra – die je wilt aanleggen. Dit is belangrijk om te doen zodat jij je laptop op kunt laden of bijvoorbeeld wanneer je een toilet of een kitchenette wilt aanleggen. Laat deze voorzieningen altijd aanleggen door erkende professionals.

Besteed je de opbouw van jouw tuinkantoor liever uit? Maak dan gebruik van onze montageservice. Jij hoeft alleen te zorgen dat de plaats van het tuinkantoor is voorbereid. Een erkende elektricien heeft de elektra gelegd en de fundering is ook in orde gemaakt. Onze opbouwservice kan dan snel aan de slag met de opbouw van jouw tuinkantoor. Zo staat jouw tuinkantoor straks kant en klaar in jouw tuin!

Wat kost een tuinkantoor?

Je vraagt je misschien af: wat wordt de prijs van mijn tuinkantoor? Dit is natuurlijk volledig afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren. Je hebt binnen ons assortiment tuinkantoren de keuze uit verschillende modellen. De modellen zoals deze aangeboden worden hebben een vaste prijs, maar je kunt het tuinkantoor ook op maat laten maken. Dit zorgt ervoor dat de kosten van het tuinkantoor kunnen stijgen. Het is afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren hoe hoog die prijs zal worden. Overleg met onze medewerkers van de klantenservice of van onze Experience Centers jouw wensen en bespreek samen de details. Ons motto is ‘Betaalbare luxe voor huis en tuin’, dus we doen er alles aan – ook bij maatwerk – om de juiste prijs-kwaliteitverhouding te vinden. Je kunt er dus vanuit gaan dat er altijd een betaalbaar tuinkantoor voor jou te vinden is.

Een geïsoleerd tuinkantoor

Om goed te kunnen werken of om heerlijk te kunnen eten met vrienden en familie is een aangename temperatuur een zeer belangrijke factor. We hebben daarom een aantal tuinkantoren in ons assortiment opgenomen die al geïsoleerd zijn. De isolatie zorgt ervoor dat het in de winter relatief warm is en in de zomer relatief koel. Je hebt dan dus geen last van extreme kou of extreme hitte.

Een prefab tuinkantoor dat geïsoleerd is geeft jou het voordeel dat je niet meer zelf aan de slag hoeft met isolatiemateriaal. De wanden worden als geïsoleerde elementen geleverd. Komt er een houtstapelbouw tuinkantoor in jouw tuin? Dan kun je ervoor kiezen om de wanddikte aan te passen. Er is dan sprake van maatwerk. Neem contact met ons op en bespreek jouw wensen. We helpen je graag!

Een houten tuinkantoor

Je bent bij Azalp aan het goede adres als je een houten tuinkantoor in jouw tuin wilt. Al onze tuinkantoren zijn van vurenhout gemaakt. Deze houtsoort wordt gekenmerkt door de relatief vele noesten/kwasten in het hout. Het is tegelijkertijd makkelijk te bewerken, maar je moet het ook onderhouden. De behandeling met een beits of een lak is sterk aan te raden als je de levensduur van het hout wilt verlengen. Als je het hout onbehandeld laat is de kans op schimmels, vocht en houtrot namelijk een stuk groter dan wanneer je het wel behandelt. Je kunt bij het bestellen van jouw tuinkantoor de eigen kleur van de beits kiezen. Zo kun je de look en feel aanpassen naar jouw wensen en de stijl van de tuin.

Een tuinkantoor vergunningsvrij

Een belangrijk onderdeel bij het overwegen van een tuinkantoor, zijn de regels van het vergunningsvrij bouwen. Een tuinkantoor wordt namelijk gezien als bijbehorend bouwwerk en daar gelden regels voor of je dit vergunningsvrij kunt bouwen of niet. Of dit het geval is, is afhankelijk van veel verschillende factoren, zoals de erfgrens en alle afmetingen.

Over het algemeen kun je een tuinkantoor vergunningsvrij bouwen als deze in het zogenaamde achtererfgebied staat. Dat betekent dat je deze achter je woonhuis plaatst en niet aan de voorzijde. Ook moet je rekening houden met eventuele andere bouwwerken, zoals een carport, tuinhuis, tuinkas of garage. Je mag namelijk niet teveel bouwwerken plaatsen. Je mag ook niet permanent in het tuinkantoor wonen, het moet lager zijn dan drie meter en het mag maximaal dertig vierkante meter in beslag nemen.

Lees onze blog over het al dan niet aanvragen van een vergunning om meer te weten te komen over de regels. Twijfel je nog of je jouw tuinkantoor vergunningsvrij kunt bouwen? Raadpleeg dan de website van de Rijksoverheid en vraag bij jouw gemeente meer informatie op. Kom je erachter dat je met een paar aanpassingen in de afmetingen géén vergunning hoeft aan te vragen, neem contact met ons op en we denken graag met je mee over de maatwerkoplossingen. Bel, chat, mail of kom langs in een van onze Experience Centers en we zorgen er samen voor dat jouw droomtuinkantoor straks in jouw tuin schittert!