Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak

Subcategorie


Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 1.830,-

€ 27.869,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

240 cm

1457 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

240 cm

750 cm

Materiaal


Dakvorm


Oppervlakte


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

6 m2

89 m2

Merk


Deur type


Glaswand


Buitenverblijven van Azalp - Creëer jouw ideale buitenleefruimte

Met een buitenverblijf van Azalp creëer je meer ruimte om buiten te leven en te genieten. De manieren waarop je jouw buitenverblijf kunt gebruiken zijn haast ontelbaar. Het ligt er maar net aan waar jouw behoefte ligt!

1 - 24 van 57 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Trendhout buitenverblijf Capri model - rechts
Ontwerp zelf en bestel

Trendhout buitenverblijf Capri model - rechts

Uitgebreide maatwerk mogelijkheden

Thermisch gemodificeerde wanden

Configurator beschikbaar

Meer afmetingen beschikbaar

v.a.€ 6.035,-


Buitenverblijf op maat: Een ruime keuze voor elke situatie

Of je nu een buitenverblijf in je tuin wilt als verlenging van je woonkamer, of zelf aan de slag wilt met een bouwpakket, bij Azalp vind je de perfecte oplossing. Onze buitenverblijven bieden het ultieme vakantiegevoel, altijd binnen handbereik, zodat je op ieder moment kunt ontspannen en genieten van het buitenleven.

Ontdek onze diverse buitenverblijven

Tuinkantoor:

**Creëer een productieve werkplek in je tuin

**Wanneer je veel thuis werkt aan bijvoorbeeld de keukentafel of vaak aan het werk bent in een kleine aparte ruimte in je woonhuis, is afwisseling van groot belang om werk en privé gescheiden te houden. Een tuinkantoor biedt de oplossing! Richt het in naar jouw wens en creëer een oase van productiviteit. Met een tuinkantoor buitenverblijf kun je je afsluiten tijdens de werkdag en heb je je werkspullen altijd binnen handbereik.

Vrijstaande overkapping:

**Geniet het hele jaar door van het buitenleven

**Creëer de tuin van je dromen met een vrijstaande overkapping, zodat je het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven. Met een overkapping zit je altijd droog en met wanden erbij ben je ook nog eens beschermd tegen de wind. Maak het extra gezellig met een haard, hittelampen of andere warmtebronnen, en je zit gebakken, zelfs in de winter.

Chalet:

**Een tweede woning in de vorm van een buitenverblijf

**Met een chalet heb je niet alleen een buitenverblijf, maar eigenlijk een tweede woning. Plaats een chalet op een stuk grond en je hebt een vast vakantieadres. Geniet van de prachtige natuur of de nabijheid van het strand. Een chalet biedt voldoende ruimte voor een keuken en badkamer, waardoor je alle comfort van thuis hebt.

Kapschuur:

**Een uniek buitenverblijf met veel mogelijkheden

**Het unieke model van een kapschuur maakt het buitenverblijf een toffe eyecatcher, waar je het ook plaatst. Als je alleen een overdekt stuk in je tuin wilt hebben, is een kapschuur een goede optie. Dankzij de korte zijde van het dak heb je meer lichtinval dan bij een plat dak of punt dak. Voeg extra wanden toe om de kapschuur in tweeën te delen of om het meer af te schermen tegen weersinvloeden.

Tuinhuis met veranda:

**Geniet van het buitenleven met alle gemakken bij de hand

**Overdekt buiten zitten naast een tuinhuisje waarin je alles bij de hand hebt. Met een tuinhuis met veranda als buitenverblijf host jij de beste tuinfeestjes en geniet je van de zomerse dagen. Voor hapjes en drankjes hoef je niet naar binnen te gaan als je elektriciteit hebt aangesloten en de koelkast klaar voor gebruik staat. Richt de veranda in naar jouw wensen en creëer een ontspannen loungehoek.

Ga zelf aan de slag met een buitenverblijf bouwpakket

Bij Azalp is een buitenverblijf van hout als bouwpakket verkrijgbaar. Alle onderdelen worden bij jou thuis afgeleverd. Afhankelijk van de maten van jouw gekochte constructie, moet je mogelijk bepaalde onderdelen op maat zagen. Met de uitgebreide montagehandleiding zet je stap voor stap je buitenverblijf zelf in elkaar. Voor buitenverblijven gemaakt van metaal, zoals onze aluminium overkappingen, worden alle onderdelen al op maat geleverd en hoef je zelf niets meer aan te passen of te meten.

Laat je buitenverblijf plaatsen door onze opbouwservice

Met een bouwpakket hoef je er niet per se voor te kiezen om het zelf in elkaar te zetten. Maak gebruik van onze opbouwservice. Onze professionals bouwen de hele constructie voor jou op. Zorg ervoor dat de ondergrond klaar is om op te bouwen. Op de plek waar jij jouw constructie wilt hebben, moet de grond verhard zijn door middel van tegels of beton en volledig waterpas zijn. Lees hier meer over onze opbouwservice.

Bezoek onze showroom en laat je inspireren

Kom langs in onze showroom, ook wel bekend als Experience Center, om onze buitenverblijven van dichtbij te bekijken. Wij willen jou namelijk laten ervaren hoe het is om te genieten van een buitenverblijf. In ons Experience Center hebben we verschillende modellen opgebouwd staan waar je doorheen kunt lopen en alle details kunt bekijken.

Ontdek diverse buitenverblijven in onze showroom in Breda

In onze showroom in Breda hebben we een groot chalet opgebouwd staan waar je doorheen kunt lopen. Zo krijg je een goed idee van de mogelijkheden. Daarnaast hebben we verschillende andere buitenverblijven opgebouwd. Onze specialisten nemen je graag mee en bespreken alle opties. Ze vertellen je meer over de houtsoorten, wanddiktes en daksoorten die bij jouw gewenste constructie passen. Loop samen met onze specialisten langs het opgebouwde ToplaWood buitenkantoor om verschillende glazen wanden en schuifdeuren te zien. Bekijk ook de blokhutten met overkappingen om te zien hoeveel ruimte je uiteindelijk krijgt en ervaar onze aluminium overkappingen.

Bezoek ons verkoopkantoor in Rietmolen

In Rietmolen, vlakbij Enschede, vind je ons verkoopkantoor. Onze verkoopspecialisten helpen je graag verder en beantwoorden al je vragen.

Kies Azalp voor jouw perfecte buitenverblijf

Kortom, we adviseren je graag bij je zoektocht naar een buitenverblijf. Bezoek onze showroom of maak een afspraak en samen met onze specialisten gaan jullie aan de slag om het buitenverblijf van jouw dromen te realiseren!