Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
Zwembadtrap

Subcategorie


Zwembadtrap

(23)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 64,-

€ 949,-

Type


Merk


Uitvoering


Typ


Zwembadtrappen

Bij Azalp bieden we twee soorten roestvrij staal (RVS) aan voor onze zwembadtrappen: RVS 304 en RVS 316. Beide materialen hebben hun eigen unieke eigenschappen en voordelen, die we hieronder verder zullen toelichten.

1 - 23 van 23 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Flexinox FLX-350-0228 zwembadtrap - 2 treden AISI 304 - wijd model

Flexinox FLX-350-0228 zwembadtrap - 2 treden AISI 304 - wijd model

Op voorraad

€ 179,99


RVS 304 Zwembadtrappen:

RVS 304 is een veelgebruikt type roestvrij staal, gekenmerkt door zijn hoge corrosiebestendigheid en duurzaamheid. Dit materiaal is uitermate geschikt voor gebruik in zoetwaterzwembaden en is bestand tegen de meeste chemicaliën die worden gebruikt om je zwembadwater schoon te houden. Azalp's RVS 304 zwembadtrappen zijn een uitstekende keuze voor zowel binnen- als buitenzwembaden en bieden een veilige en stijlvolle oplossing voor je zwembadtoegang.

RVS 316 Zwembadtrappen:

Voor zwembaden met zout water of in kustgebieden raden wij onze RVS 316 zwembadtrappen aan. RVS 316 heeft een nog hogere corrosiebestendigheid en is bestand tegen de invloeden van zout water en chloriden. Dit maakt RVS 316 de ideale keuze voor zwembaden in zee- en kustgebieden, of voor zwembaden die gebruikmaken van zoutelektrolyse. Met een RVS 316 zwembadtrap van Azalp kun je jarenlang genieten van een veilige en stijlvolle oplossing voor je zwembad.

Bij Azalp ben je verzekerd van de beste kwaliteit RVS zwembadtrappen, ongeacht je keuze tussen RVS 304 of RVS 316. Onze duurzame en stijlvolle zwembadtrappen zorgen voor een veilige en comfortabele toegang tot je zwembad. Neem vandaag nog contact op met ons deskundige team voor meer informatie over onze RVS zwembadtrappen en ontdek welk type het beste bij je zwembad past.