Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
Trendhout logo

Premium Partner Trendhout

Trendhout | Douglashout met een zeer luxe uitstraling

Het aanschaffen van een overkapping, tuinhuis of kapschuur is een weloverwogen keuze. Wij kunnen ons voorstellen dat u uzelf wilt verdiepen in alle mogelijkheden. Daar hoort een kennismaking met een groot merk bij. Daarom nemen wij u graag mee in onze samenwerking met Trendhout, een welbekend A-merk in de houtbranche.

Wij, Azalp, mogen onszelf met trots Premium Trendhout Dealer noemen. Trendhout heeft een unieke 3D-configurator ontworpen waardoor wij haast eindeloze maatwerkopties kunnen aanbieden. Lees verder om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen.

Samen configureren we uw droom

Trendhout levert hoogwaardige, luxe buitenverblijven. Met de unieke 3D-configurator maakt u samen met ons uw toekomstige overkapping, kapschuur of tuinhuis geheel naar eigen wens en weet u zeker dat het perfect in uw tuin past. Onze gedreven specialisten laten u graag alle mogelijkheden zien onder het genot van een kopje koffie, thee of iets fris. Proeft u het al? Inderdaad, alles is mogelijk!

Weet u genoeg en wilt u aan de slag? Scroll dan verder om direct met ons in contact te komen.

3D-configurator

Wilt u tóch graag wat voorbeelden zien?

Om een beeld te schetsen van alle zeer diverse mogelijkheden binnen Trendhout, hebben we voorbeelden verzameld die de verschillende opties mooi in beeld brengen. Meer weten over een specifiek model? Klik en de informatie verschijnt! Ook bij bestaande modellen zijn er enorm veel opties, en zijn naar wens aan te passen!

Kapschuur de Stee
Overkapping Siena
Overkapping Verona
Overkapping Ancona
Overkapping Palermo
Buitenverblijf Refter XL
Zadeldak XL

Met een scherpe offerte richting huis

We hopen dat u na het lezen van deze pagina beter geïnformeerd bent over de mogelijkheden binnen Trendhout en wat wij kunnen betekenen voor uw droom buitenverblijf.

Is uw interesse gewekt en wilt u met ons aan de slag, of heeft u meer vragen? Onderaan deze pagina kunt u een offerte opvragen of een afspraak maken. Bekijk de video om te zien hoe de 3D-configurator werkt!

Ontwerp uw eigen droom buitenverblijf

U heeft misschien al een model gezien, maar het is nét niet wat u wilt. Een extra raam, een ander formaat, voorzien van glazen schuifdeuren… De opties zijn haast oneindig en helemaal door u zelf samen te stellen. Azalp kan samen met u snel én vakkundig een offerte opstellen, compleet met een 3D impressie dankzij deze toonaangevende Trendhout 3D app.

Is uw nieuwsgierigheid gewekt?

Configureer samen met een specialist

Maak via onderstaande knop direct een afspraak met één van onze specialisten, zodat we samen uw wensen in beeld kunnen brengen en kunnen verwerken als 3D impressie.

Van droom naar werkelijkheid

Begin via onderstaande knop direct aan jouw eigen 3D-ontwerp. Je kunt direct de prijs van jouw ontwerp zien. Zo bepaal jij zelf hoe jouw droom eruit zal zien!

Het complete assortiment bekijken

Heeft u een goede indruk gekregen van het merk Trendhout en wat de 3D-configurator voor u kan betekenen? We bieden u graag de mogelijkheid om een blik te werpen op alle modellen welke beschikbaar zijn. Azalp, Meesters in maatwerk, we kunnen meer dan enkel een standaard blokhut leveren!

Bekijk alle producten