Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
Kapschuur

Subcategorie


Kapschuur

(24)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 1.359,-

€ 21.040,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

250 cm

1457 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

250 cm

628 cm

Houtsoort


Douglashout

(17)

Dakvorm


Oppervlakte


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

8 m2

91 m2

Merk


Kleur


Glaswand


Kapschuur, creëer jouw persoonlijke landelijke stijl

Een kapschuur in je tuin is een echte eyecatcher! Dit type overkapping wordt gekenmerkt door het dak dat aan de voorzijde een stuk korter is dan aan de achterzijde. Dit verschil zorgt voor een speels effect en een erg ruimtelijk gevoel. Hierdoor zijn er verschillende mogelijkheden om de overkapping te gebruiken: van lekker loungen op een doordeweekse avond tot de leukste feestjes organiseren in het weekend. Doordat maatwerk altijd mogelijk is, kun jij jouw ontwerp zo aanpassen dat je het hele jaar door gebruik kunt maken van deze stoere en moderne blikvanger. Lees verder bij ‘Een kapschuur op maat’ om te weten te komen welke maatwerkmogelijkheden er allemaal zijn. Een kapschuur kopen doe je niet iedere dag, dus we kunnen ons voorstellen dat je er graag iets meer over wilt weten. Hieronder nemen we je mee in de wereld van kapschuren zodat jouw droomkapschuur straks in je tuin komt te staan!

1 - 24 van 24 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Azalp Kapschuur Raoul
Actie tot 04-03

Azalp Kapschuur Raoul

Uitgebreide maatwerk mogelijkheden

Robuuste staanders

Meer afmetingen beschikbaar

v.a.€ 6.799,-€ 8.499,-


Uniek aan een kapschuur

Ontsnap aan de dagelijkse hectiek en creëer jouw eigen oase van rust met een buitenverblijf dat is uitgerust met een prachtig kapschuur dak. Dit bijzondere ontwerp biedt niet alleen een charmante uitstraling, maar brengt tevens diverse voordelen met zich mee die jouw buitenleven naar een hoger niveau tillen.

  • Stijlvol en authentiek: Het kapschuur dak is geïnspireerd op de traditionele landelijke architectuur en voegt direct een vleugje charme toe aan jouw buitenverblijf. Met zijn schuine zijden en robuuste uitstraling is het kapschuur dak een absolute blikvanger die indruk maakt op iedereen die het ziet.

  • Ruimtelijkheid en veelzijdigheid: Dankzij het unieke ontwerp van het kapschuur dak geniet je van een ruimtelijk gevoel in jouw buitenverblijf. De hoge nok zorgt voor een open en luchtige sfeer, terwijl de schuine zijden extra opbergruimte bieden voor tuingereedschap, fietsen en andere benodigdheden.

Een kapschuur bouwpakket of laten bouwen?

Jouw kapschuur wordt als bouwpakket geleverd. Alle onderdelen (eventueel op maat gemaakt) worden bij jou geleverd, inclusief montagehandleiding. Jij hoeft alleen maar de stappen te volgen en met wat hulp staat de overkapping sneller opgebouwd dan je had gedacht.

Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om de kapschuur op te laten bouwen. Onze opbouwservice komt naar je toe en zorgt ervoor dat jij binnen de kortste keren kunt genieten van jouw prachtig buitenleefruimte. Geef aan bij onze medewerkers van de klantenservice dat jij de opbouw door de montageservice wilt laten doen en jij hoeft je nergens meer zorgen over te maken!

Een kapschuur overkapping met berging

Hoe handig is het als de kapschuur overkapping uit een combinatie bestaan van en overdekt gedeelte en een berging? Op die manier is het multifunctioneel inzetbaar en kun je er zowel je (tuin)spullen in opbergen als bijvoorbeeld loungen of koken in de buitenkeuken. Of het wordt dé plek om feestjes te geven: er is genoeg ruimte onder de overkapping voor al je vrienden en familie en alle stamtafels, muziekinstallaties en feestverlichting sla je op in de berging.

Je kunt van de kapschuur met berging ook de ideale buitenleefruimte maken. Plaats aan de open zijdes glazen (schuif)wanden, isoleer de houten wanden en de ruimte is klaar om het gehele jaar door te gebruiken. Lees verder bij ‘Een geïsoleerde en geïmpregneerde kapschuur’ over het isoleren van je kapschuur.

Een kapschuur op maat

Ons assortiment kapschuren biedt een ideale buitenleefruimte voor iedere tuin. Of het nou gaat om een grote kapschuur, een moderne of een traditioneel model: het kan allemaal. Je kunt ook bijvoorbeeld kiezen voor een kapschuur als carport.

Zit jouw droomkapschuur er nog niet tussen? Maatwerk is altijd mogelijk. Jij bepaalt zelf hoe het ontwerp eruit komt te zien. Je kunt bijvoorbeeld de afmetingen wijzigen, (glazen) wanden en deuren toevoegen, een standaard model spiegelen óf een hoekmodel ontwerpen.

Een voorbeeld van een kapschuur hoekmodel staat opgebouwd in ons Experience Center in Breda. Kom gerust eens langs om het van dichtbij te bekijken en samen met onze gespecialiseerde medewerkers jouw droomontwerp te maken. Je kunt uiteraard ook bij ons verkoopkantoor in Rietmolen langskomen. Dan heb je straks een echte Twentse kapschuur in je tuin!

Een geïsoleerde en geïmpregneerde kapschuur

De kapschuren in ons assortiment zijn allemaal van hout gemaakt. Hout is een natuurproduct dat in de loop der jaren verkleurt en beïnvloed wordt door het weer. Om de kwaliteit van het hout te behouden is het belangrijk om het te behandelen. Dat kan door te beitsen of door de impregneren. Een geïmpregneerde kapschuur heeft als voordeel dat het lang mee gaat en dat schimmels geen kans krijgen.

Naast dat een kapschuur als overkapping gebruikt kan worden waar je overdekt kunt genieten van de buitenlucht, kun je er uiteraard ook voor kiezen om het als volwaardige leefruimte te gebruiken. Je sluit de wanden dan af met houten of bijvoorbeeld glazen wanden en kunt de ruimte het hele jaar door gebruiken. Om in ieder seizoen een aangename temperatuur te creëren is het nodig om te isoleren. Een geïsoleerde kapschuur reguleert de temperatuur en zorgt ervoor dat het in de zomer koel blijft en in de winter lekker aangenaam is.

Isoleren en impregneren zijn dus twee verschillende dingen waarbij impregneren goed is voor het hout en isoleren goed is voor jou! Het wordt beiden niet standaard toegepast bij de productie. Als je overweegt om jouw kapschuur te isoleren of te impregneren, kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden. Laat het ons weten en dan zorgen we er samen voor dat jouw droomkapschuur in jouw tuin komt te staan!