Laagste prijsgarantie

Voorwaarden laagste prijsgarantie

Wat houdt de laagste-prijs-garantie in?

Bij Azalp bieden we een laagste prijsgarantie voor een groot deel van ons assortiment. Dit betekent dat we ervoor zorgen dat je de laagste prijs betaalt voor jouw product. Hieronder vindt je alle voorwaarden van onze laagste prijsgarantie:

• Productpagina
Het product moet op de productpagina de knop “Laagste Prijsgarantie” bevatten.

• Identiek product
Het product dat de concurrerende winkel aanbiedt tegen een lagere prijs, moet identiek zijn aan het product bij Azalp. Dit houdt in dat het product in nieuwstaat moet zijn en van hetzelfde merk, type, kleur, met dezelfde functies, onderdelen, accessoires enzovoort moet zijn. We matchen niet met outlets of showmodelaanbiedingen.

• Concurrent
De concurrerende winkel mag geen Marktplaats (Bol.com, Amazon, Marktplaats, Ebay etc.) zijn. De winkel moet gevestigd zijn binnen de Europese Gemeenschap (EU).

• Leverbaarheid en levertijd
Het product moet op het desbetreffende moment leverbaar zijn bij de betreffende winkel en de levertijd mag niet langer zijn dan in onze winkel.

• Bedenktijd en garantieregeling
Er moeten voor het product bij de concurrerende winkel dezelfde bedenktijd en garantieregeling gelden.

• Vaste prijs
De prijs van het product bij de concurrent moet een vaste prijs zijn. Dit betekent dat de laagste-prijs-garantie niet van toepassing is bij artikelen die slechts tijdelijk voor een aanbiedingsprijs verkrijgbaar zijn.

• Controleerbaarheid
De prijs moet controleerbaar zijn. De laatste prijscheck wordt gedaan door personeel van Azalp. Als we de prijs van de concurrent vergelijken met de Azalp prijs, nemen we eventuele verzendkosten van ons en de concurrent mee in die berekening.

• Vóór aankoop
De laagste prijs garantie is alleen geldig vóór aankoop van een product.

Artikel goedkoper gevonden? Geef het door!

Als je een artikel elders goedkoper hebt gezien, laat het ons dan weten door op ‘Laagste Prijsgarantie!’ te klikken op de productpagina van het artikel dat je goedkoper hebt gezien. Vervolgens kun je in een pop-up-venster de bron plaatsen (de link naar de productpagina van de concurrent) en de prijs zoals die bij de concurrent te zien is. Vul ook je naam en e-mailadres in, zodat we contact met je kunnen opnemen.

Bij Azalp staan we achter de laagste prijsgarantie, omdat we onze klanten de beste prijzen willen bieden. Wij willen ervoor zorgen dat je tevreden bent met uw aankoop en dat je de beste deal krijgt.