Montage

Artikel monteren

Het merendeel van onze producten, waar een montage voor benodigd is, sturen wijop als goed ingepakt bouwpakket. Dit om detransport te optimaliseren en eventuele transportschade te voorkomen. GezienAzalp schikt over een zeer breed assortiment kunt u bij twijfel de montage uitte besteden dan wel zelf op te bouwen altijd even schakelen met onzeklantenservice, we geven u dan graag een passend advies.

Controle geleverd pakket

Alvorens u besluit te gaan monteren is het handig dat u hetpakket controleert op basis van de stuklijst. Ondanks al onze controles engoede zorgen, blijft dit mensenwerk. Het kan helaas af en toe voorkomen dat ertoch iets mankeert. Dat is op zich geen probleem want we maken dat uiteraardgraag in orde voor u. Het is alleen vervelend als u (of onze montageploeg) daarpas achter komt als er gestart moet worden met de opbouw. U blijft altijd zelfverantwoordelijk voor deze controle.

Montage handleiding

Bij levering van uw product ontvangt u bijgaand een montagehandleiding. Volg de stappen van deze handleiding om op correctie wijze uw product op te bouwen/te monteren Heeft u naar aanleiding van de montagehandleiding vragen of onduidelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Montage service

Naast een montage handleiding staan er bij producten, waar mogelijk, de betreffende opbouwkosten. Dit kunt u vinden onder ‘Sterk aanbevolen accessoires’. Wanneer u aangeeft de montage door ons te laten verzorgen trachten we de levering en opbouw kort op elkaar te plannen. Hierbij zullen wij proactief telefonisch contact met u opnemen om te komen tot een geschikte leverdatum en daarbij kortopvolgende opbouwafspraak.