Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
Saunaramen

Subcategorie


Saunaramen

(5)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 225,-

€ 242,-

Merk


Laat meer licht binnen in je sauna met saunaramen

Ben je op zoek naar een manier om je sauna helderder en ruimer te maken? Overweeg dan onze (goedkope) saunaramen! Deze ramen voegen niet alleen extra licht toe aan je sauna, maar creëren ook een gevoel van ruimte en verbinding met de buitenwereld.

1 - 5 van 5 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Ilogreen Saunaraam 49x89 cm - helderglas 8 mm

Ilogreen Saunaraam 49x89 cm - helderglas 8 mm

veiligheidsglas

Transparant

Glasdikte 8 mm

Meer afmetingen beschikbaar

v.a.€ 225,99


Ruimtelijkheid en licht

De toevoeging van ramen aan je sauna verandert de sfeer aanzienlijk. Het natuurlijke licht dat door de ramen naar binnen stroomt, geeft de sauna een gevoel van ruimtelijkheid. Je zult merken dat je sauna groter lijkt en een meer open karakter krijgt. Dit draagt bij aan een ontspannen en comfortabele sauna-ervaring.

Helder en getint glas

Je hebt de keuze tussen helder glas en getinte glazen deuren voor je saunaramen. Helder glas zorgt voor maximale lichtinval, terwijl getinte glazen deuren privacy bieden en bescherming tegen direct zonlicht. Azalp biedt beide opties, zodat je je eigen sauna kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeur.

Verschillende maten beschikbaar

Of je nou kleine saunaramen zoekt of grote saunaramen, bij Azalp hebben we een breed assortiment in verschillende soorten en maten, zodat je de perfecte keuze kunt maken die aansluit bij je wensen.

Neem contact met ons op

Wil je saunaramen kopen, maar heb je liever nog wat meer informatie? Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op onze website.

Met de ramen en deuren van Azalp geniet je tientallen jaren van een sauna die niet alleen warmte en ontspanning biedt, maar ook een uitnodigende sfeer met overvloedig licht. Ontdek de voordelen van saunaramen en verrijk je sauna-ervaring.