Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
Azalp

Subcategorie


Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 1.779,-

€ 16.109,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

250 cm

840 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

200 cm

600 cm

Houtsoort


Materiaal


Dakvorm


Houtbehandeling


Oppervlakte


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

4 m2

36 m2

Type


Merk


Azalp

(70)

Kleur


Veranda


Deur type


Glassoort


Glaswand


Azalp blokhutten online kopen

Binnen ons ruime assortiment aan blokhutten hebben we ook blokhutten van ons eigen merk: Azalp. Bij een Azalp blokhut heb je keuze uit verschillende afmetingen, kleuren en modellen. Een Azalp blokhut is divers in ontwerp, waardoor er vast en zeker ook één tussen zit die niet alleen in je tuin past, maar ook in jouw budget. Zit er tussen de Azalp blokhutten toch niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens verder bij de rest van onze blokhutten. Een Azalp blokhut leent zich ook perfect voor persoonlijke aanpassingen in het ontwerp, zoals het verplaatsen van een deur of raam. Je kunt ook een complete blokhut op maat laten maken! Als blokhutspecialist kun je bij ons terecht voor deskundig advies waarbij we al jouw vragen beantwoorden. Samen kijken we naar jouw wensen en realiseren we al jouw tuindromen.

1 - 24 van 70 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Azalp Blokhut Ingmar
Actie tot 04-03

Azalp Blokhut Ingmar

Modern design

Meerdere houtdiktes beschikbaar

Uitgebreide maatwerk mogelijkheden

350 x 250 x 234 cm

Meer afmetingen beschikbaar

€ 2.549,-€ 2.814,-


Wat maakt een Azalp blokhut, een Azalp blokhut?

Met ons eigen Azalp merk hebben wij de vrijheid om ontwikkelingen en trends bij buitenverblijven op de voet te volgen en toe te passen in onze ontwerpen voor bijvoorbeeld blokhutten, zo ook de modellen van een Azalp blokhut. In samenwerking met onze producent brengen we kennis en expertise om samen tot kwalitatief sterke én unieke producten te ontwerpen en maken. Onze Azalp blokhutten worden gemaakt van hoge kwaliteit vurenhout. Deze houtsoort heeft van nature een lichte kleur en heeft de karakteristieke houten uitstraling door de zichtbare kwasten en noesten. Vurenhout is sterk en gaat jarenlang mee, mits het goed onderhouden wordt. We raden aan de blokhut te beitsen na plaatsing en dit te herhalen om de vijf tot zeven jaar om er zo lang mogelijk van te genieten. Je kunt je Azalp blokhut ook uitbreiden met een veranda zoals je kunt zien bij bovenstaande modellen. Daarmee sla je twee vliegen in een klap: een fijne bergruimte of kantoor met een extra overdekt plekje om het hele jaar onder te genieten.

Een Azalp blokhut op maat

De standaard blokhutten van ons eigen merk kunnen een trendy, moderne of traditionele uitstraling hebben en zo perfect aansluiten bij jouw tuin of buitenruimte. Het kan natuurlijk ook zijn dat jouw droomontwerp niet in ons assortiment zit. Dat is geen probleem! Wij kunnen ook een Azalp blokhut op maat voor jou maken. Om samen met één van onze verkoopspecialisten jouw Azalp blokhut op maat te maken, kom je langs in één van onze Experience Centers. Samen met onze verkoopspecialisten ga je dan aan de slag met het ontwerp wat jij voor ogen hebt. Maatwerk vinden wij namelijk persoonlijk en kan voor iedereen anders zijn. Jouw idee wordt stap voor stap uitgetekend en wordt de blokhut voor in de tuin van jouw dromen uitgewerkt.

Lees verder voor meer informatie over onze Experience Centers of kom meteen met ons in contact voor het plannen van je afspraak!

De formaten en modellen van een Azalp blokhut

Onze standaard uitvoeringen vallen in de volgende categorieën:

Binnen deze categorieën heb je de keuze uit verschillende formaten per Azalp blokhut. Sommige modellen zijn vierkant en passen gemakkelijk in de standaard tuin. Ook hebben we rechthoekige modellen en de eerder benoemde blokhutten met aangebouwde overkapping. Binnen ons assortiment hebben we ook hoekblokhutten die specifiek zijn ontworpen om in één van de hoeken van je tuin te plaatsen. Zo maak je optimaal gebruik van je beschikbare oppervlakte!