Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
SchuttingHekken

Subcategorie


Categorie


Hekken

(26)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 18,-

€ 1.287,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

10 cm

200 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

10 cm

300 cm

Houtsoort


Houtbehandeling


Type


Kleur


Hout type


Tuinhekken assortiment. Stijlvol en functioneel

Bij Azalp begrijpen we dat het kiezen van het juiste tuinhek een belangrijke beslissing is. Het is niet alleen een praktische toevoeging aan uw tuin, maar het draagt ook bij aan de esthetiek en de algehele uitstraling van uw buitenruimte. Of je nu op zoek bent naar een houten hek voor jouw tuin, een metalen hek of een specifiek type hout zoals grenen of vuren, wij hebben het allemaal.

1 - 24 van 26 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Azalp spuitlak 400ml antraciet - RAL7016

Azalp spuitlak 400ml antraciet - RAL7016

Antraciet

Bijwerken van beschadigingen

RAL7016

Op voorraad

€ 18,86€ 20,95


Grenen houten Hekken: Natuurlijke Schoonheid

Grenen houten tuinhekken zijn een populaire keuze voor veel huiseigenaren. Ze bieden een natuurlijke, rustieke uitstraling die perfect past bij elke tuin. Grenen is een duurzaam en stevig materiaal, waardoor het een uitstekende keuze is voor een tuinafscheiding. Bovendien is grenen gemakkelijk te bewerken en te onderhouden, waardoor het een praktische keuze is voor elk huishouden.

Vuren houten Hekken: Sterk en Duurzaam

Vuren houten tuinhekken zijn een andere uitstekende optie voor uw tuin. Vuren is een sterk en duurzaam houtsoort, waardoor het een lange levensduur heeft. Het heeft een lichte kleur die kan variëren van wit tot licht geel, waardoor het een frisse en heldere uitstraling aan uw tuin geeft. Bovendien is vuren hout bestand tegen schimmels en insecten, waardoor het een duurzame keuze is.

Bangkirai houten Hekken: Exotische Uitstraling

Voor degenen die op zoek zijn naar iets unieks, zijn onze Bangkirai hekken een uitstekende keuze. Bangkirai is een tropisch hardhout dat bekend staat om zijn duurzaamheid en weerstand tegen weersinvloeden. Het heeft een rijke, donkere kleur die een exotische uitstraling aan je tuin geeft. Bangkirai hekken zijn niet alleen sterk en duurzaam, maar ook zeer onderhoudsvriendelijk.

Metalen Hekken: Modern en Stijlvol

Als je op zoek bent naar een modernere uitstraling, dan zijn onze metalen tuinhekken de perfecte keuze. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en ontwerpen, waardoor je de perfecte match voor jouw tuin kunt vinden. Metalen hekken zijn niet alleen stijlvol, maar ook zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Ze zijn bestand tegen roest en corrosie, waardoor ze een lange levensduur hebben.

Veel gestelde vragen

1. Hoe onderhoud ik mijn houten hek?

Het onderhoud van je houten hek hangt af van het type hout. Over het algemeen is het aan te raden om het hout regelmatig te behandelen met een houtbeschermingsmiddel om het te beschermen tegen weersinvloeden.

2. Hoe installeer ik mijn tuinhek?

De installatie van je tuinhek kan variëren afhankelijk van het type hek dat je kiest. Wij raden aan om een professional in te schakelen voor de installatie om ervoor te zorgen dat het hek correct en veilig wordt geïnstalleerd.

3. Welk type tuinhek is het meest duurzaam?

Alle hekken die wij aanbieden zijn duurzaam en gemaakt van hoogwaardige materialen. Echter, metalen en hardhouten hekken zoals Bangkirai hebben over het algemeen een langere levensduur.

Bij Azalp begrijpen we dat elk huis uniek is en dat elk tuinhek dat ook moet zijn. Of je nu een traditioneel houten hek, exotisch Bangkirai hek, sterk vuren hek of modern metalen hek zoekt, wij hebben de perfecte oplossing voor jouw tuin. Neem vandaag nog contact met ons op voor jouw ideale afrastering.