Van plan om een houten zwembad te kopen? Bekijk het aanbod van Azalp.be

Houten opbouwzwembad

Waterpret in een stijlvol zwembad

Altijd al een mooi houten zwembad in uw tuin willen hebben? Dat kan nu met de gunstig geprijsde zwembaden van Azalp. Een houten zwembad biedt niet alleen veel waterpret op zomerse dagen, maar is ook een stijlvol onderdeel van uw tuin. Daarnaast hoeft u met een houten zwembad niet in uw tuin te graven en zijn deze baden vrij eenvoudig op te zetten. Bekijk ook onze metalen opbouwzwembaden. Lees meer…

45 artikelen  

Verwijder alle


Ronde, ovalen of rechthoekige houten zwembaden

Bij Azalp hebt u een uitgebreide keuze in houten zwembaden. Zo kunt u kiezen voor een rond, ovaal of rechthoekig zwembad. De afmetingen van onze baden lopen uiteen van ongeveer drie bij drie meter tot ongeveer vijf bij zes meter. De diepte van de meeste baden ligt rond de 130 centimeter.

Bestel uw houten zwembad online

Koop uw houten zwembad voordelig bij Azalp. Omdat wij geen showroom of winkelpand hebben, kennen onze zwembaden gegarandeerd een scherpe prijs. Hebt u toch ergens een van onze zwembaden goedkoper gezien, geef dit dan aan op onze contactpagina. Wij zullen dan met een scherpere offerte voor het door u gewenste houten zwembad komen.