Subcategorie


Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 2.719,-

€ 15.879,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

250 cm

580 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

350 cm

1550 cm

Merk


Kleur


Vorm


Plaatsing


Houten Zwembaden

Een natuurlijke uitstraling met een houten zwembad

1 - 24 van 33 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op


Waterpret in een stijlvol houten zwembad. Heb je altijd al een houten zwembad in je tuin willen hebben? Dat kan nu met de gunstig geprijsde zwembaden van Azalp. Een houten zwembad biedt niet alleen veel waterpret op zomerse dagen, maar is ook een stijlvol onderdeel van je tuin.

Houten zwembaden zijn er in verschillende soorten en vormen

Bij Azalp kan je een houten zwembad kopen in diverse soorten vormen, je kan hierbij denken aan onder andere:

  • Rechthoekige zwembaden;

  • Ovale zwembaden;

  • Ronde of achthoekige zwembaden.

Zo is er voor iedere tuin, iedere stijl en iedere afmeting een bijpassend houten zwembad te vinden.

Hoe bouw je een houten zwembad in of op?

Wanneer je een houten zwembad hebt besteld en deze wordt geleverd, wil je deze natuurlijk het liefst zo snel mogelijk opbouwen. Je wil namelijk niet te lang hoeven wachten om te kunnen genieten van de nodige waterpret in je eigen, gloednieuwe zwembad. Voordat je begint met de opbouw, zijn er echter nog wel een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden. Wij adviseren dan ook om dit daadwerkelijk te doen, om te zorgen dat je zwembad op de juiste manier wordt opgebouwd.

Waar moet je rekening mee houden in het geval van opbouw?

Stort een egale (gewapende) betonnen fundering van minimaal 20 tot 25 cm. Dit voorkomt verzakking door het gewicht van het zwembad door langdurige regenval. Ook krijg je op deze manier de liner er strakker en gladder in.

Waar moet je rekening mee houden in het geval van inbouw?

Stort een egale (gewapende) betonnen fundering van minimaal 20 tot 25 cm. Breng aan de buitenzijde van de wanden een isolerende (kunststoffolie) aan (let op deze zijn niet inbegrepen in de pakketten) voor het snel afvoeren van regenwater. De folie moet even hoog zijn als de kuil diep is. De rand rondom het bad vul je op met grindzand of stenen. Pas er hierbij voor op dat u de constructie aan de rand van de kuil niet van vorm doet veranderen.