Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
OpbergkastTuinkastHout

Subcategorie


Type


Tuinkast

(9)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 299,-

€ 1.625,-

Materiaal


Hout

(9)

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

62 cm

250 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

54 cm

113 cm

Merk


Kleur


Deur type


Veranda


Oppervlakte


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

1 m2

2 m2

Houtbehandeling


Dakvorm


Houtsoort


Houten tuinkast

In je droomtuin wil je optimaal kunnen genieten van het heerlijke buitenleven zonder tegen rondslingerend speelgoed of tuingereedschap aan te kijken. Het kopen van een houten tuinkast is dan de perfecte oplossing. Bij Azalp zijn veel van onze kasten gemaakt van geïmpregneerd hout, wat onder andere de levensduur verlengd. In ons ruime assortiment hebben we veel opties om uit te kiezen. Ga voor een houten tuinkast met deuren als je deze wilt gebruikt om gereedschap in op te bergen. Ben je op zoek naar een manier om je tuin aan te kleden? Kijk dan eens naar een houten tuinkast zonder deuren. Deze zal een mooie aanvulling zijn op je tuin en kan worden gebruikt om bloemen en decoratie stukken in te zetten! Hoe je een houten tuinkast ook wilt gebruiken, bij Azalp is er ruime keuze en altijd een die bij jou en je tuin past!

1 - 9 van 9 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

WoodAcademy Kast Douglas

WoodAcademy Kast Douglas

Douglashout

Barbecue kan je er tussen zetten

Maak je eigen indeling

62 x 62 x 90 cm

Meer afmetingen beschikbaar

Op voorraad

€ 299,99


Een open houten tuinkast

Als je op zoek bent naar een manier om je tuin leuk aan te kleden, dan kan een open houten tuinkast de perfecte oplossing zijn! De houten tuinkast zelf zal een extra aanvulling zijn op de sfeer van je tuin, maar ook wat je erin zet! Een paar kleurrijke bloemen, een vaasje en wat kaarsen en het geeft meteen een gezellige sfeer aan je tuin of overkapping. Heeft de houten tuinkast die je op het oog hebt deuren? Geen zorgen, dan kan je bij het monteren besluiten de deuren niet te plaatsen. Als je na een tijdje toch besluit om de houten tuinkast te gebruiken als opbergkast, kan je de deuren er gemakkelijk weer aan bevestigen.

Een tuinkast in ieder formaat

Afhankelijk van de grootte van je tuin ga je op zoek naar een houten tuinkast. Je wilt dan ook niet dat deze te veel plek inneemt maar je wilt toch dat er genoeg in past. Bij Azalp hebben we een ruim assortiment aan tuinkasten in verschillende formaten. Laag of hoog, klein of groot, met deur of zonder deur, er zijn genoeg opties om uit te kiezen bij de zoektocht naar een houten tuinkast. Wij helpen je dan ook graag bij het maken van de juiste keuze.

Een kleine, lage houten tuinkast

In een kleine tuin of een balkon zet je natuurlijk ook graag wat planten en bloemen neer. Om deze te kunnen onderhouden heb je al snel een gieter, potgrond en wat potjes nodig. Ook dan is het fijn als je dit tuingereedschap kan opbergen in een kast. Dan is het handig om te kijken naar een kleine, lage houten tuinkast. Deze nemen niet veel ruimte in beslag maar zorgen toch voor voldoende opslag.

Een grote, hoge houten tuinkast

Bij een grote tuin komen vaak ook meer tuinspullen kijken. Je hebt bijvoorbeeld kussens voor de tuin set, een grasmaaier of tuingereedschap wat je netjes en veilig wilt opbergen. Een grote, hoge houten tuinkast biedt dan genoeg ruimte voor al deze spullen. De grootste houten tuinkast die we aanbieden heeft een breedte van 2,5 meter en een hoogte van 2,06 meter. Groot genoeg dus om alles in op te bergen zodat je tuin opgeruimd blijft.

Een tuinkast van zwart hout

Een houten tuinkast is vooral een praktische oplossing om je tuin netjes en opgeruimd te houden. Dit betekent niet dat een houten tuinkast een doorn in het oog hoeft te zijn. Het kan juist een mooie aanvulling zijn op de uitstraling van je tuin. Bij Azalp bieden we tuinkasten aan die nog niet zijn gebeitst en dus nog een natuurlijke kleur hebben. Ben je op zoek naar een zwarte houten tuinkast? Vergeet dan niet om beits toe te voegen aan je bestelling! Dit zorgt er niet alleen voor dat de natuurlijke structuur van het hout behouden blijft, maar ook dat je de kast een leuk kleurtje kan geven. Zo kun je jouw houten tuinkast helemaal op laten gaan in de look en feel van je tuin.

Een waterdichte tuinkast van hout

Tijdens de koude en regenachtige dagen wil je natuurlijk dat jouw tuinspullen veilig en droog liggen. Zo voorkom je schimmel, vuil en ongedierte. Veel van de houten tuinkasten worden van tevoren geïmpregneerd. Dit zorgt er niet alleen voor dat de houten tuinkast regenwaterdicht is, maar ook voor langdurige bescherming tegen schimmels, larven en rottingsprocessen.

Een tuinkast van geïmpregneerd hout

Hout is een mooi natuurproduct dat al snel robuuste en trendy uitstraling geeft aan je tuin. Ook is het een product met een lange levensduur. Helaas heeft het als nadeel dat het van nature niet waterdicht is en dat er al snel schimmel kan ontstaan. Zoals eerder besproken wordt het hout dan vaak van tevoren geïmpregneerd. Impregneren betekent dan ook het doordringen van hout met een oplosmiddel en/of verhoogde druk. De producten van het merk Solid zijn bijvoorbeeld onder hoge druk geïmpregneerd, hierdoor is het hout maximaal verduurzaamd en heeft het geen afwerking nodig met beits. Het is dus altijd een slimme keuze om te gaan voor een tuinkast van geïmpregneerd hout, als je wilt dat jouw houten tuinkast langer meegaat.

Alle opties van onze houten tuinkasten

Bij Azalp hebben we veel verschillende opties om uit te kiezen als je op zoek bent naar een houten tuinkast. Zo kun je gaan voor een lage tuinkast gemaakt van Douglashout, zonder deuren en met een kunststof bovenblad. Deze kan je dan niet alleen als kast gebruiken voor het opbergen van tuingereedschap, maar ook als buitenkeuken om uitgebreid op te koken! Geniet jij volop van het buitenleven en heb je een kas in je tuin waar je groente en fruit kweekt? Kies dan voor een grote tuinkast met planken waar je niet alleen tuingereedschap in kwijt kan, maar ook jouw kweekbakken en stekjes! Heb je nog vragen over het kopen van een houten tuinkast bij Azalp? Neem dan contact op met de klantenservice of kom langs in onze showroom in Breda. Daar helpen we je graag verder.