Foto van Livful tiny house Two
Foto van Livful tiny house Two
Foto van Livful tiny house Two
Foto van Livful tiny house Two
Foto van Livful tiny house Two

Livful tiny house Two

36.714,-

Vandaag besteld binnen 8-12 weken in huis.

We houden je op de hoogte

Ergens goedkoper gezien? de laagste prijs

Klanten beoordelen ons met een 4.5/5

Product samenstellen

Jouw product

Livful tiny house Two

36.714,-

Toevoegingen

 0,-

Verzending

GRATIS


Totaal

 36.714,-

Voor- en nadelen

  • Makkelijk te monteren
  • Duurzame CLT wanden van vurenhout
  • Geen maatwerk mogelijkheden

Product omschrijving

Livful Tinyhouse Two - Jouw luxueuze leven, op een kleiner oppervlak

Treed binnen in een wereld van comfort en luxe met de Livful Tinyhouse Two, een prachtig ontworpen kleine leefruimte van ongeveer 15 m2 met een extra loft van 7 m2. Dit elegante tiny house is de grotere versie van de Livful One en toont aan dat een kleiner oppervlak niet hoeft te betekenen dat je inlevert op wooncomfort of stijl.

Het eerste wat opvalt aan de Livful Tinyhouse Two is het moderne en unieke design, gecombineerd met de vrije indeling van de vooringang. Creëer een warm en uitnodigend entree dat jouw unieke stijl weerspiegelt. De overvloed aan ramen aan de voorkant laat rijkelijk daglicht binnenstromen, waardoor de ruimte licht en luchtig aanvoelt. De innovatieve toevoeging van een loft, bereikbaar via een handige inklapbare trap, zorgt voor extra ruimte en een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Zo kun je je eigen slaapkamer creëren, zonder ruimte te verliezen in je leefruimte.

Vurenhouten CLT wanden

De CLT wanden, beter bekend als kruislings verlijmde houten platen, gemaakt van onbehandeld vurenhout, combineren stevigheid en schoonheid, en geven het huis een natuurlijke en luxueuze uitstraling. De CLT wanden bestaande uit 3 lagen, met een totale dikte van 60mm zorgen ook voor een goede isolatie van de constructie. CLT is een veelzijdig bouwmateriaal gemaakt door houten planken in loodrechte richtingen op elkaar te lijmen. Het biedt milieuvriendelijke en efficiënte bouwoplossingen en benut de natuurlijke kracht en schoonheid van hout.

Verleng de levensduur van dit geweldige product door het onbehandelde vurenhout te behandelen met een beits. Dit zorgt niet alleen voor een mooie afwerking maar verlengt hierbij ook de levensduur van het hout.

Snelle montage

Een tiny house van Livful is volledig op maat gemaakt en heeft geen verdere bewerking nodig voor het opbouwen. Door de unieke constructie van Livful kan de constructie makkelijk met twee personen opgebouwd worden zonder het gebruik van zwaar hijsmateriaal en speciaal gereedschap.

Dit product wordt standaard geleverd met de juiste tekeningen en bevestigingsmaterialen om je op weg te helpen. Daarnaast wordt dit Tiny House compleet geleverd met dakbedekking en vloer. Deze laatste breng je gemakkelijk en snel aan, zodat je binnen de kortste keren kunt genieten van je nieuwe thuis. Wil je liever niet zelf aan de slag? Dan kunnen de professionals van onze opbouwservice dit voor je verzorgen. Let op! De nodige PUR lijm wordt niet standaard meegeleverd, dit kan als accessoire extra besteld worden.

We raden aan op een goede fundering op te bouwen. Dit zorgt voor een stevige ondergrond zodat de constructie niet kan verzakken.
Twijfel je of je ook een vergunning nodig hebt? In sommige gevallen is dit niet nodig maar dit verschilt per situatie en gemeente. Wij raden aan om van te voren contact met je gemeente op te nemen en dit te controleren.

XXL genot op een klein oppervlakte

De Livful Tinyhouse Two laat zien dat luxe en comfort niet beperkt zijn tot grote ruimtes. Met zijn modern en uniek design, eenvoudige montage en optimale benutting van de beschikbare ruimte, biedt het een perfecte woonoplossing voor twee personen. Ontdek vandaag nog hoe groots wonen in klein kan zijn met Livful.

Specificaties

Belangrijke specificaties
merkLivful
Breedte381 cm
Lengte499 cm
Hoogte406 cm
Oppervlakte19 m2
Wanddikte60 mm
Nokhoogte406 cm
Maatwerk mogelijk
Breedte binnenmaat369 cm
Diepte binnenmaat406 cm
Glasdikte4+4 mm
Azalp artikelcode23-276-0003-0
EAN-code1023276000306
Inclusief/exclusief
Dakbedekking
Vloer
Overige specificaties
Dubbelwandig
Geïsoleerd
Impregneren mogelijk
Slot
Kant en klaar geverfd mogelijk
Luifel
Meerdere maten beschikbaar
Veranda
Dakoppervlakte20 m2
Inhoud55 m3
Dakdikte60 mm
Aantal deuren2 st
Aantal ramen7 st
Aantal ruimtes2 st
Glaswand
Funderingsbalken geïmpregneerd
Zijwandhoogte332 cm
MateriaalSpruce CLT
HoutbehandelingOnbehandeld
DakvormZadel
Afmetingen deur85x215
Deur typeEnkele deur
GlassoortDubbelglas
HoutsoortVurenhout
KleurBlank
Levertijd8-12 weken
Soort dakHout
AfwerkingGeschaafd
Afmetingen (bxl)382 x 500 cm
Daksterkte150 kg/m2
Isolatiewaarde1.49 W/m2 K

Shop meer