Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
VerandaDouglashout

Subcategorie


Veranda

(3)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 1.589,-

€ 6.355,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

306 cm

886 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

250 cm

400 cm

Houtsoort


Douglashout

(3)

Materiaal


Dakvorm


Houtbehandeling


Oppervlakte


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

11 m2

32 m2

Type


Merk


Typ


Glaswand


Douglas Veranda kopen bij Azalp

Als je op zoek bent naar een veranda om heerlijk onder te zitten en te genieten van het buitenleven, dan is een Douglas veranda de juiste keuze. Douglashout is namelijk één van de sterkste houtsoorten die er is en heeft een lange levensduur. Als je dus een Douglas veranda koopt ben je verzekerd van een kwalitatief hoogstaand product waarvan je jaren kunt genieten. Bij Azalp bieden we verschillende formaten aan waaruit je kunt kiezen. Ook kun je jouw droom veranda realiseren door middel van maatwerk. Dan kijken we samen met jou naar al je wensen en eisen en maken we deze werkelijkheid. Wat je ook kiest, een Douglas veranda is dè perfecte manier om een extra leefruimte te creëren waarin je heerlijk in kunt ontspannen en genieten!

1 - 3 van 3 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Tree45 Duplo LT30X Douglas Veranda

Tree45 Duplo LT30X Douglas Veranda

2 staanders

Polycarbonaat dak

Onderhoudsarm Douglashout

Meer afmetingen beschikbaar

v.a.€ 1.589,-


Een Douglas veranda met glas

Een Douglas veranda met glas is een mooie aanvulling op je huis en tuin. De veranda is dan gemaakt van Douglashout en heeft glazen wanden voor een open en ruimtelijk gevoel. Het biedt bescherming tegen koude lucht, wind en regen, maar laat genoeg zonlicht binnen waardoor het snel warm wordt. Een Douglas veranda met glas is dan ook een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een extra ruimte waar je lang kunt genieten van het buitenleven. Het is een heerlijke plek om te relaxen in de zomer of een ruime loungehoek van te maken.

Bij Azalp hebben we een ruim assortiment aan veranda’s waarbij glazen wanden als optie kunnen worden toegevoegd. De glazen schuifwanden zijn dan gemaakt van dubbel glas voor extra stevigheid en warmte. Het geeft meteen een luxe uitstraling aan de veranda. Heb je interesse in het kopen van een Douglas veranda met glas? Kom langs in een van onze Experience Centers voor persoonlijk advies! Of neem contact op met onze klantenservice.

Een Douglas veranda aan huis

Een Douglas veranda wordt vrijwel altijd aan huis geplaatst, ter verlenging van je woonkamer of keuken. Een vrijstaande veranda gemaakt van Douglashout noemen we bij Azalp ook wel een terrassoverkapping. Bij een Douglas veranda aan huis kunnen de palen aan de bestaande buitenmuur worden gemonteerd. Hierbij maakt het niet uit of dit de voorkant, achterkant of zijkant van je huis is. Dit is natuurlijk volledig afhankelijk van de voorkeur en beschikbare ruimte. Het is ook mogelijk om deze te plaatsen aan een ander gebouw zoals een tuinhuis, garage of schuur. Neem een kijkje op onze Douglas veranda pagina en zie welke stijlen en formaten er beschikbaar zijn.

Een Douglas veranda als bouwpakket of laten plaatsen?

Alle Douglas veranda’s van Azalp worden standaard geleverd als bouwpakket. Hier zitten dan alle materialen in die je nodig hebt en een uitgebreide handleiding zodat je meteen aan de slag kan! Dit geld ook voor de veranda’s die op maat worden gemaakt. Wij begrijpen het natuurlijk ook als je dit liever door een professional laat doen. Dan kun je gebruik maken van onze opbouwservice, zo kun je nog sneller genieten en zonder zorgen van jouw Douglas veranda!

Een Douglas veranda in het zwart

De trend van het moment is een Douglas veranda in het zwart. Dit geeft namelijk meteen een chique en stijlvolle uitstraling aan je huis en tuin! Bij Azalp bieden we veranda’s aan die in de natuurlijke houtkleur worden geleverd. Het voordeel hiervan is dat je zelf kunt bepalen in welke kleur je hem gaat verven of beitsen. Wij raden onze klanten aan om de Douglas veranda zwart te beitsen. Zo geef je er niet alleen een andere uitstraling aan, maar beschermt het hout ook tegen rot en schimmel en word de levensduur verlengt.

Een Douglas veranda op maat

Je hebt vast al een idee over hoe jouw Douglas veranda er uit moet komen te zien. Het kan dan natuurlijk voorkomen dat het ontwerp wat je voor ogen hebt niet standaard bij ons in het assortiment zit. Dan bieden we bij Azalp maatwerk aan. Kom dus een keertje langs in een van onze Experience Centers en daar helpen we je graag met het realiseren van jouw droom veranda!

Heb je een Douglas veranda gezien die voldoet aan jouw wensen maar wil je hem in een ander formaat, vorm of er extra’s aan toevoegen zoals glazen deuren? Dan is het ook mogelijk om de bestaande modellen aan te passen. Wat je ook voor ogen hebt, bij Azalp maken we het waar!

De verschillende daken van een Douglas veranda

Een groot onderdeel van de uitstraling en stijl van een veranda wordt bepaald door het dak. Bij Azalp hebben we dan ook verschillende soorten daken waaruit je kunt kiezen. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit een plat dak of lessenaarsdak.

Een schuin aflopend dak noemen we bij Azalp een lessenaarsdak. Dit heeft het voordeel dat regen er makkelijk van afloopt. Als je gaat voor een strakke moderne look, dan kiezen de meeste mensen voor een plat dak. Bij beide dakvormen heb je de keuze uit verschillende soorten materiaal om het dak mee af te werken. Een dak gemaakt van polycarbonaat zorgt voor veel lichtinval is makkelijk in onderhoud en licht van gewicht.

Wil je van de veranda een mooi geheel maken en bij dezelfde materiaalsoorten blijven? Dan is het verstandig om het dak ook van Douglashout te maken. Bovenop de houten balken komt dan EPDM te liggen, dit zorgt ervoor dat het dak waterdicht is.

De prijs van een Douglas veranda

Bij Azalp staan we voor betaalbare luxe. Daarom kun je al een Douglas veranda kopen vanaf €1109,-. Zo heb je dus een goedkope veranda van hoge kwaliteit! De prijs loopt vanaf daar op afhankelijk van het formaat en model van de veranda. Wanneer je een veranda op maat wilt laten maken is de prijs op aanvraag. Dit is afhankelijk van veel factoren en maakt het daarom lastig om hier een indicatie van te geven.