Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
Graed

Subcategorie


Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 1.994,-

€ 34.089,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

200 cm

1400 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

295 cm

900 cm

Houtsoort


Materiaal


Dakvorm


Houtbehandeling


Oppervlakte


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

6 m2

80 m2

Type


Merk


Graed

(67)

Kleur


Veranda


Deur type


Glassoort


Glaswand


Graed

Welkom bij Graed, het private label van Azalp dat bekend staat om zijn kwalitatieve houtstapelbouw. Wij bieden de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een dichte en stevige constructie. Naast hoogstaande kwaliteit zijn wij met Graed tevens in staat om maatwerk oplossingen aan te bieden, waardoor we aan al jouw wensen en eisen kunnen voldoen. Onze configurator stelt je in staat om uw eigen ontwerp te maken en alle details aan te passen, zodat het perfect past bij al je wensen en behoeften.

1 - 24 van 67 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Graed Blokhut Serene

Graed Blokhut Serene

Zadeldak

Vurenhout (Noord-Europees)

Uitgebreide maatwerk mogelijkheden

588 x 298 x 299 cm

€ 2.984,-


Bij Graed werken we alleen met de hoogste kwaliteit houtsoorten, waardoor uw constructie niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en weerbestendig. Onze houtstapelbouw is een bewezen methode voor het bouwen van solide en stevige constructies die langdurig meegaan.

Bij Graed hebben we een gevarieerd assortiment aan bouwstijlen, van traditioneel tot modern, zodat we voor iedereen iets kunnen bieden.

Wij geloven dat we de perfecte oplossing bieden voor iedereen die opzoek is naar een garage, blokhut of buitenverblijf van hoge kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons helpen bij het realiseren van jouw droomproject!