Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
SchuttingTuinschermenDraadschermen

Subcategorie


Categorie


Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 7,-

€ 153,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

30 cm

180 cm

Houtsoort


Type


Draadschermen

(5)

Merk


Uitvoering


Hout type


Draadschermen voor schutting: Modern en open karakter.

Draadschermen zijn een veelzijdige en duurzame oplossing voor jouw tuin. Ze bieden niet alleen privacy en veiligheid, maar ook een esthetisch aantrekkelijke uitstraling. In dit artikel gaan we dieper in op de voordelen van draadschermen, de verschillende soorten die beschikbaar zijn en hoe je ze kunt installeren en onderhouden.

1 - 5 van 5 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Azalp draadscherm maas 10

Azalp draadscherm maas 10

Meer afmetingen beschikbaar

Op voorraad

v.a.€ 15,26€ 16,95


Wat zijn Draadschermen?

Draadschermen zijn een type tuinafscheiding gemaakt van metaaldraad. Ze zijn ontworpen om een duurzame en onderhoudsarme oplossing te bieden voor tuinomheining. Draadhekwerken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten. Hierdoor zijn ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen.

Je kan er een tuin mee omheinen of een veilige ruimte voor huisdieren. Kortom, een Draadhekwerk in je tuin is een oplossing voor veel problemen.

Voordelen van Draadschermen

Draadschermen, ook wel draadhekwerken, bieden veel voordelen. Ze zijn duurzaam en weerbestendig, waardoor ze een lange levensduur hebben. Ze zijn ook onderhoudsarm, wat betekent dat ze niet regelmatig hoeven te worden geverfd of behandeld.

Bovendien bieden de schermen een hoge mate van veiligheid, omdat ze moeilijk te beklimmen zijn. Tot slot zijn ze esthetisch aantrekkelijk en kunnen ze gemakkelijk worden aangepast aan de stijl van jouw tuin.

Soorten

Er zijn verschillende soorten draadhekwerken beschikbaar, elk met hun eigen unieke kenmerken. Enkele van de meest populaire soorten zijn gaaspanelen, draadnetten en gelaste draadschermen. Gaaspanelen zijn ideaal voor het creëren van een veilige ruimte voor huisdieren, terwijl draadnetten vaak worden gebruikt voor het omheinen van grotere gebieden. Gelaste schermen zijn bijzonder sterk en duurzaam, waardoor ze ideaal zijn voor beveiligingsdoeleinden.

Installatie en Onderhoud

Het installeren van deze schermen is een relatief eenvoudig proces dat kan worden uitgevoerd door de meeste doe-het-zelvers. Het onderhoud van de schermen is ook eenvoudig. Ze hoeven niet te worden geverfd of behandeld, en ze kunnen gemakkelijk worden gereinigd met een tuinslang.

Veel gestelde vragen

1. Zijn draadschermen duur?

De prijs van de schermen kan variëren afhankelijk van het type en de grootte. Over het algemeen zijn ze echter een budgetvriendelijke oplossing voor tuinomheining.

2. Zijn draadschermen moeilijk te installeren?

Nee, de installatie van een draadhekwerk is relatief eenvoudig en kan door de meeste doe-het-zelvers worden uitgevoerd.

3. Hoe onderhoud ik mijn draadschermen?

Draadschermen zijn onderhoudsarm. Ze hoeven niet te worden geverfd of behandeld, en ze kunnen gemakkelijk worden gereinigd met een tuinslang.

Draadhekwerken zijn een veelzijdige, duurzame en onderhoudsarme oplossing voor jouw tuin. Ze bieden een hoge mate van veiligheid en zijn esthetisch aantrekkelijk. Of je nu een veilige ruimte voor jouw huisdieren wilt creëren, jouw tuin wilt omheinen of een beveiliging om je tuin wilt, draadschermen zijn een uitstekende keuze.