Spa Line Fragrance Rosemary (250 ml) kopen bij Azalp.nl
Spa Line Fragrance Rosemary (250 ml)
€ 8,90

Spa Line Fragrance Rosemary (250 ml)

Hoofdafbeelding van Spa Line Fragrance Rosemary (250 ml)
Afbeelding 1 van Spa Line Fragrance Rosemary (250 ml)
Afbeelding 2 van Spa Line Fragrance Rosemary (250 ml)
Afbeelding 3 van Spa Line Fragrance Rosemary (250 ml)
€ 8,90
Incl. BTW

Levertijd: 2-5 werkdagen

Bekijk alles van
Spa Line
logo van Spa Line, te koop bij Azalp.nl

Specificaties
Merk Spa Line
Bekijk alle specificaties

Spa Line Fragrance Rosemary (250 ml) omschrijving

Aromatherapie geur


Een geurwater op basis van essentiële oliën voor aromatherapie. De Spa Fragrance geurwaters schuimen niet en hebben geen enkele impact op de waterbehandeling van uw spa, noch schaden zij uw spa oppervlak of onderdelen op eender welke wijze. Ze zijn daarom perfect te gebruiken in uw spa. Verkrijgbaar in 6 verschillende heerlijke geuren.
Eucalyptus 250 ml.
Werkt verfrissend en rustgevend op de ademhalingswegen. Antiseptische en heilzame werking. Een eucalyptus bad is uitstekend te gebruiken bij griep en verkoudheid. Verlaagt de lichaamstemperatuur bij koorts. Werkt zeer goed tegen spierpijn.
Lavender 250 ml (lavendel).
Heeft een kalmerende werking. Helpt uitstekend bij slapeloosheid, stress hartkloppingen en te hoge bloeddruk. Uiterst rustgevend voor geest en huid.
Pine 250 ml (dennen).
Goed voor hooikoorts, verkoudheid en ademhalingsproblemen. Verlicht spier- en reumatische pijn. Helpt bij emotionele zwakte, depressie, geestelijke zwakte en lusteloosheid. Bezorgt emotionele energie.
Relaxing 250 ml (ontspannend).
Verrijkt met essentiële oliën: rozemarijn, bekent om zijn anti-stresserende werking en lavendel bekent om zijn kalmerende werking, bergamotolie, cederhout olie, sinaasappel olie.
Sensual 250 ml (sensueel).
Verrijkt met essentiële oliën van lavendel, pepermunt en ylang-ylang bekend om hun stresserende en sensuele werking. Geeft uw huid een aangenaam gevoel en laat uw lichaam rusten en relaxeren.
Rosemary 250 ml (rozemarijn).
Heeft een opwekkende en weldadige werking. Een rozemarijn bad werk verzachtend, ontspannend en is bijzonder heilzaam. Stimuleert de bloedsomloop en heeft een positieve werking op het zenuw- en spierstelsel. Neemt mentale uitputting, verwarring en twijfel weg en brengt een heldere geest.

Spa Line Fragrance Rosemary (250 ml) specificaties

EAN nummer1005768490413
Azalp artikelnummer13-084-0186-0
Overig
Merk Spa Line