Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
Zoutelektrolyse

Subcategorie


Zoutelektrolyse

(13)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 112,-

€ 1.304,-

Materiaal


Type


Merk


Voltage


Functie


Aanbevolen zwembad inhoud


Houd je zwembad kristalhelder met een zoutelektrolyse systeem

Niets is beter dan een verfrissende duik in een schoon en helder zwembad. Maak het onderhoud van je zwembad eenvoudiger en gezonder met onze zoutelektrolyse systemen van topmerken zoals Davey, Hayward en Innowater.

1 - 13 van 13 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Hayward Pool Rx regelaar

Hayward Pool Rx regelaar

€ 387,99


Wat is zoutelektrolyse?

Zoutelektrolyse is een innovatieve en natuurlijke methode om je zwembadwater te ontsmetten en helder te houden. Door een kleine hoeveelheid zwembadzout aan het water toe te voegen en dit door een elektrolysecel te laten stromen, wordt er continu chloor geproduceerd. Dit proces zorgt voor een automatische en consistente chloordosering, waardoor je minder tijd kwijt bent aan zwembadonderhoud.

Waarom kiezen voor zoutelektrolyse?

In tegenstelling tot traditioneel chloor, irriteert het zoute water de ogen en huid niet, wat zorgt voor een aangenamere zwemervaring. Bovendien hoef je met een zoutelektrolyse systeem niet voortdurend chemicaliën toe te voegen of de chloorniveaus te controleren, wat zowel tijd als geld bespaart.

Bestel je zoutelektrolyseapparatuur bij ons

Bij Azalp bieden we een breed scala aan zoutelektrolyse systeem van topkwaliteit, geschikt voor zwembaden van alle groottes. Of je nu op zoek bent naar een oplossing voor een klein of groot zwembad, wij hebben de juiste apparatuur voor je.

Maak de slimme keuze en bestel vandaag nog je zoutelektrolyse systeem bij Azalp. We bezorgen de producten veilig en snel bij jou thuis. Heb je vragen of heb je advies nodig over welk product het beste bij je past? Ons deskundige team staat klaar om je te helpen.