Subcategorie


Zwemspa

(12)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 16.495,-

€ 19.995,-

Merk


Aantal personen


Aantal zitplaatsen


Aantal ligplaatsen


Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

421 cm

594 cm

Vorm


Voltage


Een zwemspa kopen? Ervaar luxe en gemak in je achtertuin.

Welkom op onze speciale pagina gewijd aan zwemspa's, waar technologie en stijl samenkomen om het beste van een jacuzzi en zwembad te bieden. Als je op zoek bent naar de perfecte combinatie van lichaamsbeweging en ontspanning, dan is onze zwemspa-collectie precies wat je nodig hebt. Het biedt een voortreffelijk alternatief voor de traditionele zwembaden, terwijl het ongeëvenaard comfort en functionaliteit biedt.

1 - 12 van 12 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op


Wat is een zwemspa?

Een zwemspa is eigenlijk een combinatie van een zwembad en een spa. Het is groter dan een traditionele spa, waardoor je genoeg ruimte hebt om in te zwemmen. De meeste zwemspas hebben ook een jetstream, zodat je kunt blijven zwemmen zonder dat je steeds van richting hoeft te veranderen.

Zwemspa’s voor thuis: Verrijking voor je Woning

Overweeg je het comfort van een luxe spa of de praktische toepassing van een zwembad voor fitnessdoeleinden? Een zwemspa voor thuis is het antwoord. Deze zwemspas zijn ontworpen om gemakkelijk in kleinere ruimtes te passen, zoals in compacte tuinen, maar bieden toch voldoende ruimte voor een volwaardige zwemtraining of een ontspannende duik.

Voordelen van een Zwemspa

Een zwemspa biedt talloze voordelen ten opzichte van een traditioneel zwembad. Ze zijn eenvoudiger in onderhoud, verbruiken minder water en energie en kunnen het hele jaar door gebruikt worden. Dankzij de unieke tegenstroomfunctie kun je jouw workout naar een hoger niveau tillen. De verstelbare waterstromen in de zwemspa's maken het mogelijk om een uitdagende cardio-workout uit te voeren, terwijl de ontspannende functies je helpen ontstressen na een drukke dag. Onze zwemspa's combineren de voordelen van een jacuzzi en zwembad in één uniek product.

Zwemspa versus Zwembad

In tegenstelling tot traditionele zwembaden, die veel ruimte in beslag nemen, kunnen zwemspa's in vrijwel elke setting geïnstalleerd worden. Ze zijn compact en ideaal voor kleinere tuinen, maar bieden toch unieke voordelen zoals hydrotherapie en tegenstroom zwemmen. Daarom vormen ze een uitstekende keuze voor zowel fitness als ontspanning. Anders dan een regulier buitenzwembad, kun je een zwemspa het hele jaar door gebruiken, zelfs in de winter, dankzij de verwarmingsfunctie.

Een Groots Genot in Klein Formaat

Onze compacte zwemspa's zijn perfect als je over beperkte ruimte beschikt maar geen concessies wilt doen aan functionaliteit of plezier. Ze zijn ontworpen om in kleinere tuinen te passen, terwijl ze toch genoeg ruimte bieden voor een verkwikkende duik of een ontspannende sessie.

Of je nu een zwemspa zoekt voor lichaamsbeweging, ontspanning, of beide, wij hebben precies wat je nodig hebt. Verken onze collectie en vind vandaag nog het perfecte model voor jou. Verrijk je wellness- en fitnessroutine met onze onovertroffen collectie zwemspa's. Ontdek vandaag nog de vele voordelen!

Tips bij het Kopen van een Zwemspa

Als je van plan bent een zwemspa aan te schaffen, zijn er een aantal belangrijke factoren om in overweging te nemen:

• Afmetingen: Overweeg de beschikbare ruimte in je tuin en het aantal personen dat tegelijkertijd gebruik zal maken van de zwemspa. Zorg ervoor dat de zwemspa die je kiest aan jouw specifieke behoeften voldoet.

• Kwaliteit: Een zwemspa is een grote investering. Daarom wil je ervoor zorgen dat je investeert in een product van hoge kwaliteit.

• Prijs: De kosten van een zwemspa kunnen sterk variëren, afhankelijk van de grootte, kwaliteit en extra functies. Stel een budget vast en vergelijk verschillende merken en modellen om de beste keuze voor jouw budget te maken.

• Installatie: Het is cruciaal dat je zwemspa professioneel wordt geïnstalleerd om een optimale werking en veiligheid te garanderen. Zoek naar betrouwbare installateurs en zorg ervoor dat ze ervaring hebben met het installeren van zwemspa's.

Een Zwemspa Installeren: Vergunningsinformatie en Meldingsplicht

Bij de aanschaf en installatie van een zwemspa hoef je over het algemeen geen toestemming van de gemeente te vragen, wat wel zo is bij zwembaden. Vroeger waren er meerdere vergunningen nodig om een zwembad te bouwen, waaronder een bouw-, milieu- en sloopvergunning. Dit is tegenwoordig echter vereenvoudigd; alle voormalige vergunningen zijn samengebracht onder één noemer, de omgevingsvergunning (WABO).

De Wet Algemene Bepalingen Omgevingsvergunning, oftewel WABO, heeft ook de mogelijkheden voor zwembadbouw uitgebreid. Via omgevingsloket.nl kun je nagaan of er in jouw leefgebied een vergunning nodig is voor een zwembad. Hierbij dien je jouw locatie en de geplande werkzaamheden in te geven, en je krijgt onmiddellijk te zien of je wel of geen vergunning nodig heeft. Let wel, in bepaalde gemeenten kan het voorkomen dat er geen vergunning vereist is, maar er wel een meldingsplicht bestaat. Wij adviseren je daarom ook altijd je eigen gemeente te raadplegen om niet voor verrassingen te komen te staan bij de installatie van je zwemspa.

Belangrijke Overwegingen bij het Inbouwen van een Zwemspa

Bij het aanschaffen van een inbouw zwemspa, zijn er nog een aantal praktische aspecten om rekening mee te houden:

• Betrouwbare Professionals: Het inbouwen van een zwemspa is een complex proces dat uitgevoerd moet worden door ervaren professionals.

• Stabiele Ondergrond: Gezien het aanzienlijke gewicht van een zwemspa is een stevige ondergrond, zoals een betonnen plaat of stabilisatie zand, onmisbaar.

• Overkapping: Overweeg een overkapping als je het hele jaar door van je zwemspa wilt genieten. Dit beschermt tegen regen en wind en voorkomt zonnebrand in de zomer.

• Inbouwdiepte: Onze zwemspas kunnen tot een maximale diepte van 48 cm worden ingebouwd.

Creëer Je Eigen Wellnessoase

Onze zwemspa's zijn ontworpen om aan al je behoeften te voldoen, of je nu op zoek bent naar een intensieve workout of heerlijke ontspanning. Als je meer wilt weten over onze producten, staat onze ervaren klantenservice voor je klaar.

Onze medewerkers zijn getraind om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden naar de perfecte zwemspa die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Wij kijken ernaar uit om je te helpen bij het creëren van het perfecte toevluchtsoord in je eigen tuin. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar jouw persoonlijke wellnessoase.

Veel gestelde vragen

Hoeveel kost een zwemspa?

De prijs van een zwemspa kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder afmetingen, materiaal en extra functies. Bij Azalp bieden we diverse opties aan met prijzen vanaf ongeveer €16.000.

Wat is de beste zwemspa?

De 'beste' zwemspa hangt af van individuele behoeften en voorkeuren. Bij Azalp streven we ernaar om iedere klant te voorzien van de beste oplossing die past bij hun levensstijl en budget.

Waarom een zwemspa?

Een zwemspa biedt de perfecte combinatie van ontspanning en luxe in jouw eigen tuin. Het beste van een zwembad en een jacuzzi in een combinatie.

Hoe lang gaat een zwemspa mee?

Een goed onderhouden zwemspa kan gemakkelijk 10-20 jaar meegaan. Azalp biedt hoogwaardige zwemspa's die zijn gebouwd om lang mee te gaan en biedt uitstekende klantenservice en onderhoud om de levensduur te maximaliseren.

Hoeveel stroom verbruikt een zwemspa?

Het stroomverbruik van een zwemspa is geheel afhankelijk van het model en het gebruik. Gekeken naar het gemiddelde verbruik kan een zwemspa bijvoorbeeld ongeveer 15 tot 30 kWh per dag verbruiken. Als je hier meer informatie over wilt voor een specifieke zwemspa neem dan contact op met onze klantenservice.

Hoe diep is een zwemspa?

De diepte van een zwemspa kan variëren afhankelijk van het model, maar de meeste zwemspa's hebben een diepte van ongeveer 1.2 tot 1.5 meter. Azalp biedt een verscheidenheid aan opties om aan uw persoonlijke behoeften en voorkeuren te voldoen.

Hoe een zwemspa plaatsen?

Het plaatsen van een zwemspa vereist een solide en vlakke ondergrond, voldoende ruimte voor installatie en toegang tot stroom- en wateraansluitingen. Het is ook belangrijk om te denken aan privacy en zonlicht bij het kiezen van de locatie. Bij Azalp kunnen we je goed advisren zodat je zwemspa correct en veilig wordt geplaatst. We staan ook in direct contact met eventuele externe leveranciers.