Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
SchaduwdoekenHarmonicadoek

Subcategorie


Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 339,-

€ 519,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

290 cm

370 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

300 cm

500 cm

Materiaal


Oppervlakte


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

9 m2

15 m2

Type


Harmonicadoek

(4)

Merk


Kleur


Vorm


Schaduwdoek harmonica bij Azalp

Als je opzoek bent naar een schaduwdoek zijn er veel verschillende vormen, kleuren en maten om uit te kiezen. Zo hebben we bij Azalp ook vierkante, driehoekige en rechthoekige schaduwdoeken. Maar ben je specifiek opzoek naar een doek waar je zelf kan bepalen of je in de zon of in de schaduw zit? Dan is een beweegbaar harmonica schaduwdoek de perfecte oplossing. Zo kan je tijdens de warme dagen toch genieten van een heerlijk bakje koffie in de tuin zonder in de brandende zon te hoeven zitten. Ook kan deze perfect worden gebruikt om boven de speelplek van je kinderen of jacuzzi te hangen! Alle doeken zijn namelijk UV-bescherend. Heb je al een pergola staan en ben je alleen op zoek naar een harmonica schaduwdoek? Deze verkopen wij los in verschillende kleuren en maten. Heb je nog geen pergola en ben je opzoek naar een complete pergola inclusief harmonica schaduwdoek? Ook hiervoor kan je bij Azalp terecht.

1 - 4 van 4 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Nesling Coolfit Harmonica schaduwdoek Vierkant

Nesling Coolfit Harmonica schaduwdoek Vierkant

Eenvoudig te Reinigen

UV-bescherming

Lucht- en waterdoorlatend

Meer afmetingen beschikbaar

Op voorraad

v.a.€ 339,99

Gratis verzending vanaf €75

Betaalbare tuinaccessoires
Alles voor in en rondom uw tuin

Een harmonica schaduwdoek op maat

Een harmonica schaduwdoek wordt in de meeste gevallen gebruikt om te bevestigen aan een pergola. Zo kan je ook tijdens de zonnige dagen er toch voor kiezen om in de schaduw te zitten. Afhankelijk van of je er een eettafel onder wilt zetten, er een ruime loungehoek van wilt maken of misschien wel een jacuzzi onder wilt plaatsen beslis je het formaat van de pergola. Op basis hiervan kan ook het formaat van het harmonica schaduwdoek worden uitgerekend. Belangrijk is dan om rekening te houden met de breedte van de palen. Heb je bijvoorbeeld een pergola van 3,28 x 3,28? Dan ga je voor een harmonica schaduwdoek van 3x3 deze kan dan precies van paal tot paal worden bevestigd. Ook voor rechthoekige pergola’s bieden we bij Azalp schaduwdoeken aan. Een harmonica schaduwdoek van 3x5 of 3x4 behoren dan tot de mogelijkheid. Wil je voor aanschaf zeker weten dat het doek gaat passen? Neem dan contact op met onze klantenservice daar geven we je graag advies over de verschillende formaten!

Een harmonica schaduwdoek zelf maken of laten maken?

Als je graag nieuwe tuinprojecten aangaat en al enkele kluservaring hebt kan je een pergola met harmonica schaduwdoek makkelijk zelf maken. Bij Azalp hebben we namelijk ook een ruim assortiment aan tuinhout. Kies de gewenste balken, bepaal de afmeting en kies de kleur uit van het schaduwdoek. Als de pergola eenmaal staat hoef je alleen nog maar het doek te bevestigen. Dit doe je door de bijgeleverde palen door de vouwen van het harmonica schaduwdoek te halen en de haken te monteren aan de weerszijden van de balken.

Als je meteen wilt genieten van een jouw pergola met harmonica schaduwdoek kan je deze natuurlijk ook kant-en-klaar kopen. Maak het jezelf nog makkelijker door gebruik te maken van onze montageservice! Onze experts van de opbouwservice nemen graag al het werk uit handen en zorgen voor een perfect resultaat! Bij al onze pergola’s met harmonica schaduwdoek kan je voor deze optie kiezen. Heb je hier nog vragen over? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice of kom eens langs in een van onze Experience Centers. Daar nemen we graag alle opties van een harmonica schaduwdoek met je door onder het genot van een bakje koffie!