Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
Polystyreen Zwembad

Subcategorie


Polystyreen Zwembad

(1)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 4.999,-

€ 6.699,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

300 cm

400 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

600 cm

800 cm

Merk


Kleur


Vorm


Plaatsing


Ontdek Zelfbouwplezier met Onze Polystyreen Zwembaden

Heb je altijd al gedroomd van je eigen zwembad in de tuin? Met onze polystyreen zwembaden wordt die droom werkelijkheid! Deze zwembaden zijn perfect voor zelfbouw. Polystyreen zwembaden worden gevormd door duurzame polystyreen bouwblokken en een stevige liner van 0,8 mm. Dit maakt ze niet alleen betaalbaar, maar ook zeer duurzaam. De polystyreen blokken zijn eenvoudig te monteren en bieden uitstekende isolatie, waardoor je zwembad langer warm blijft.

1 - 1 van 1 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Trend pool Polystyreen liner zwembad (starter set)

Trend pool Polystyreen liner zwembad (starter set)

Rechthoek

Polystyreen bouwblokken

Liner 0.8 mm

Meer afmetingen beschikbaar

v.a.€ 4.999,-


Zelfbouw met gemak

Het zelf bouwen van een zwembad kan intimiderend lijken, maar met onze voorbeeldpakketten en duidelijke instructies is het een stuk eenvoudiger dan je denkt. Alles wat je nodig hebt, wordt geleverd in het pakket, inclusief de bouwblokken, liner en benodigde accessoires. Het enige wat je hoeft te doen, is zorgen voor een stevige ondergrond. Je kunt zelf bepalen waar je het zwembad wilt plaatsen en de afmetingen aanpassen aan je wensen.

Online bestellen bij Azalp

Bij Azalp kun je moeiteloos alle benodigde onderdelen voor je zwembad online bestellen. Ons assortiment omvat diverse modellen en maten, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je past. Onze lage prijzen en deskundig advies zorgen ervoor dat jij de perfecte oplossing krijgt voor jouw zwembad. Kom langs in onze showroom of contacteer ons via de website voor meer informatie.

Laagste prijsgarantie

Heb je elders een van onze zwembaden of accessoires voor een lagere prijs gezien? Laat het ons weten! Bij Azalp streven we naar tevreden klanten en de beste deals. We zullen ons best doen om je een nog betere prijs te bieden.

Klaar om je eigen zwembad te bouwen? Bestel nu bij Azalp en geniet deze zomer van verfrissende duiken in je zelfgebouwde zwembad!