Subcategorie


Spa

(62)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 4.995,-

€ 13.995,-

Merk


Aantal personen


Aantal zitplaatsen


Aantal ligplaatsen


Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

198 cm

228 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

160 cm

228 cm

Vorm


Spa kopen? Ontdek ons assortiment.

Als je op zoek bent naar een manier om jezelf onder te dompelen in ultieme ontspanning, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment jacuzzi's is zorgvuldig geselecteerd om de perfecte oplossing te bieden voor iedereen die zijn tuin of huis wil transformeren tot een persoonlijke wellnessruimte. Bekijk hier ons assortiment.

1 - 24 van 62 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op


Onze hoogwaardige collectie Spa's

Bij ons vind je een uitgebreide selectie van bubbelbaden die perfect aansluiten bij diverse behoeften en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een bubbelbad voor twee of een uitgebreide jacuzzi om met het hele gezin van te genieten, we hebben precies wat je zoekt. Onze bubbelbaden voor thuis bieden de ideale mix van luxe, comfort en functionaliteit.

De voordelen van een jacuzzi Kopen

Een jacuzzi kopen brengt talloze voordelen met zich mee. Niet alleen biedt het de mogelijkheid om thuis te ontspannen na een lange dag werken, maar het kan ook bijdragen aan een betere gezondheid en welzijn. Van het verlichten van spierspanningen tot het verbeteren van de slaapkwaliteit, de voordelen van een eigen jacuzzi zijn eindeloos.

Van bubbelbad tot luxe jacuzzi

Met onze uitgebreide selectie jacuzzi's vind je al snel jouw perfecte product, afgestemd op jouw voorkeuren en budget. Of je nu kiest voor een eenvoudig bubbelbad of een luxe jacuzzi met alle toeters en bellen, we verzekeren je van een product dat jarenlang ontspanning en plezier biedt.

Waar moet ik op letten bij de keuze van een vaste spa?

Bij het kiezen van de perfecte spa zijn er een aantal belangrijke factoren om in overweging te nemen:

· Plaatsing van de spa:

Hou rekening met zaken zoals de grootte en toegankelijkheid van de locatie, de ondergrond en de beschikbaarheid van elektriciteit. Ook is het belangrijk om na te denken over praktische aspecten zoals privacy, bescherming tegen wind en de toegankelijkheid voor onderhoud.

· Capaciteit van de spa:

Hoeveel personen plan je tegelijkertijd in de spa te hebben? Onze modellen hebben elk een unieke indeling om aan verschillende behoeften te voldoen.

· Aantal en Indeling van de Jets:

Het aantal jets in onze jacuzzi modellen is zo ontworpen dat elke zit- of ligplaats een unieke hydrotherapie-ervaring biedt. Het is een misvatting dat meer jets automatisch betekent dat de jacuzzi beter is. In plaats daarvan is het belangrijk om te kijken naar de indeling en de functionaliteit van de jets.

· Extra Opties voor de spa:

Tot slot zijn er tal van extra functies die kunnen variëren. Denk bijvoorbeeld aan LED-verlichting, een geïntegreerd muzieksysteem met speakers, en bluetooth connectiviteit.

Het kiezen van de juiste spa kan een grote beslissing zijn, maar met de juiste informatie en ondersteuning wordt het een stuk eenvoudiger. Wij helpen je graag.

Factoren die de kwaliteit bepalen

· Plaatsing van de Jets:

De juiste positionering van de jets speelt een cruciale rol bij het bepalen van de kwaliteit. Een doordachte plaatsing van de jets zorgt voor een effectieve hydromassage en een aangename spa-ervaring.

· Kwaliteit van de Kuip:

Een hoogwaardige kuip is essentieel voor de duurzaamheid en het comfort van je spa. Goede kuipen zijn bestand tegen de tijd en het continue gebruik, zonder aan comfort en esthetiek in te boeten.

· Energieverbruik en Geluidsniveau van de Installatie:

Een spa van hoge kwaliteit is ontworpen om energiezuinig en stil te zijn. Dit draagt bij aan een serene spa-ervaring en verlaagt tegelijkertijd de operationele kosten.

· Isolatie van de Spa:

Effectieve isolatie is belangrijk om de temperatuur van het water in de spa te behouden. Goede isolatie draagt bij aan de energie-efficiëntie en helpt om de operationele kosten te verlagen.

Bij de aanschaf van een spa is het belangrijk om te letten op deze factoren. Ze bepalen niet alleen de kwaliteit van je ervaring, maar ook de duurzaamheid en kostenefficiëntie van je investering.

Het juiste fundament voor jouw buitenspa

Bij het installeren van een buitenspa is het essentieel om te zorgen voor een stevig en vlak fundament. Dit kan variëren van een betonnen ondergrond tot speciaal daarvoor ontworpen spa pads. Het fundament moet in staat zijn om het gewicht van de spa, het water en de inzittenden te dragen, zonder te verzakken of te verschuiven.

Als je van plan bent om je jacuzzi op een balkon of terras te plaatsen, is het cruciaal om de draagkracht van deze structuren te controleren. Zorg ervoor dat ze het aanzienlijke gewicht van een gevulde en in gebruik zijnde spa kunnen ondersteunen. Het kan nodig zijn om een bouwkundige of een ervaren installateur te raadplegen om te bepalen of extra ondersteuning of versterking nodig is.

Onthoud dat een goed voorbereid fundament niet alleen de veiligheid en stabiliteit van je bubbelbad waarborgt, maar ook bijdraagt aan de levensduur en prestaties.

Inzicht in de stroomkosten van een spa

Het is belangrijk om te weten dat de stroomkosten van een spa afhankelijk zijn van diverse factoren.

De nabijheid van de spa tot het huis en beschutting door een overkapping kunnen de energiekosten verminderen. Vanwege een stukje extra natuurlijke isolatie. Aan de andere kant kunnen deze kosten toenemen naarmate je de spa vaker gebruikt.

Het merendeel van de energiekosten is gerelateerd aan het verwarmen van het water in de spa. Het gebruik van massagejets en de airblower leidt echter niet tot aanzienlijk energieverbruik. De circulatiepomp, die helpt om de spa schoon te houden, hoeft slechts ongeveer twee uur per dag te draaien.

Dus, hoeveel stroom een spa verbruikt hangt af van meerdere factoren zoals de frequentie van gebruik, de buitentemperatuur, de kwaliteit en grootte van de spa, het onderhoud, de isolatie en het vermogen van de apparatuur.

Stroomvereisten voor jouw spa bij Azalp

De stroomvereisten voor je spa kunnen variëren afhankelijk van het specifieke model. Het kan zijn dat een 230v (volledige groep) of 400v (krachtstroom | 3x 16A) vereist is. De stroomkabel voor de spa kan zowel boven als onder de grond geplaatst worden, met elk hun eigen specifieke vereisten.

Als de stroomkabel onder de grond wordt geplaatst, is het essentieel om een kabel met ijzermantel te gebruiken. Bij bovengrondse installatie moet de kabel worden beschermd in een slagvaste buis, zoals een Hostalit buis.

Houd er rekening mee dat de afstand tussen de meterkast en de spa niet te groot mag zijn. Een te grote afstand kan namelijk leiden tot spanningsverlies over de kabel, wat tot storingen kan leiden.

Hier zijn twee belangrijke punten om te onthouden bij de installatie:

  1. Zorg ervoor dat er één of meerdere groepen volledig vrij zijn om problemen met overbelasting te voorkomen. Het exacte aantal benodigde vrije groepen hangt af van het specifieke spa model.

  2. De stroomkabel moet direct vanaf de meterkast naar de spa lopen, zonder gebruik van stopcontacten, schakelaars of lasdozen.

Bij Azalp staan we klaar om je te adviseren en te assisteren met alle technische aspecten van de installatie van je spa.

Hoe levert Azalp jouw jacuzzi?

Bij Azalp zorgen we voor een vlekkeloze levering van je nieuwe jacuzzi. Over het algemeen wordt een jacuzzi met behulp van een hijskraan op de gewenste plek geplaatst, tenzij de locatie eenvoudig toegankelijk is met een aanhanger. Omdat een spa op zijn zijkant wordt afgeleverd op een kar, kan het zijn dat obstakels zoals een muur, een te lage poort of andere hindernissen de inzet van een hijskraan noodzakelijk maken. Voor onze grotere zwemspa’s is een hijskraan altijd nodig en de kosten hiervan zijn niet inbegrepen in de installatieprijs. Bij Azalp staan we klaar om je te assisteren bij elke stap van dit proces om een soepele installatie te garanderen.

Koop vandaag nog jouw spa

Bij ons vind je niet alleen een uitgebreid assortiment aan spa's, maar we bieden ook een complete service: van deskundig advies bij de aankoop tot professionele installatie en onderhoud. Laat ons jouw partner zijn op weg naar ultieme ontspanning. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek jouw perfecte spa.