Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
Verlichting

Subcategorie


Verlichting

(2)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 219,-

€ 330,-

Merk


vermogen


Verlichting blokhut

Een blokhut in je tuin is een zeer veelzijdige toevoeging. Je kunt veel (tuin)spullen in de blokhut opbergen en als je een blokhut met overkapping hebt, kun je ook op heerlijke, lange zomeravonden lekker ontspannen onder de overkapping. ’s Avonds is het natuurlijk wel zo gezellig om wat tuinverlichting aan te hebben. Je kunt er ook voor kiezen om verlichting blokhut toe te voegen. Ga voor plafondspots of wandlampen om zowel functionele als sfeerverlichting aan je blokhut toe te voegen. Bij onze winkel vind je altijd de verlichting blokhut die bij jouw stijl en smaak past zodat jouw blokhut voortaan mooi verlicht is!

1 - 2 van 2 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Azalp Verlichtingsset met LED 6 spots

Azalp Verlichtingsset met LED 6 spots

Inclusief afstandsbediening

Op voorraad

€ 219,99


Verlichting blokhut in het plafond of op de wand?

Je vindt in ons assortiment verlichting blokhut voor zowel in het plafond als voor aan de wand. Plafondverlichting is een goede keuze als je een algemene verlichting nodig hebt, zoals in het geval van een bureau of een werkruimte. Wandverlichting kan worden gebruikt om een specifiek gebied te benadrukken of om sfeer te creëren in eventueel het overkapte gedeelte van de blokhut.

De wandlampen die je in ons assortiment vindt schijnen zowel naar boven als naar beneden waardoor je veel licht creëert. Deze verlichting blokhut kun je in sets van 2, 4 of 6 stuks kopen. Zo heb je direct voldoende licht in jouw blokhut!

De helderheid en kleurtemperatuur van de verlichting blokhut

De helderheid van de verlichting blokhut is een belangrijke overweging bij het kiezen van verlichting voor een blokhut. Een te heldere verlichting kan de sfeer van de ruimte verstoren en een te zwakke verlichting kan het moeilijk maken om bijvoorbeeld te lezen, werken of puzzelen. Bij ons zijn alle verlichting blokhut dan ook voorzien van een afstandsbediening waar jij de helderheid van het licht mee aan kunt passen. Zo kun je én functioneel licht instellen als je gaat puzzelen én sfeerverlichting creëren als vrienden een avond op bezoek komen.

De kleurtemperatuur van de verlichting blokhut is ook van invloed op de sfeer van de ruimte. Warm witte verlichting is geschikt voor een ontspannen sfeer, terwijl koel witte verlichting geschikt is voor een productieve sfeer, zoals in het geval van een werkruimte. De kleurtemperatuur kun je, naast de helderheid van de verlichting blokhut, ook op de bijgeleverde afstandsbediening instellen. Zo creëer jij de perfecte verlichting blokhut!

Waar plaats je de blokhut verlichting?

Het plaatsen van de blokhut verlichting is niet ingewikkeld, maar je moet er wel even goed over nadenken. Een goed verlichtingsontwerp kan de functionaliteit en esthetiek van de blokhut namelijk sterk verbeteren. Bij het ontwerpen van het plan voor de verlichting blokhut moet je rekening houden met de functie van de ruimte en hoe de verlichting het beste kan worden gebruikt om deze functie te ondersteunen. Als je de blokhut bijvoorbeeld als werkruimte gebruikt, moet je verlichting blokhut plaatsen boven het bureau of werkgebied om de juiste hoeveelheid licht te bieden. Als je de blokhut (met overkapping) als recreatieruimte gebruikt, kun je kiezen voor zachtere verlichting en strategisch geplaatste lampen om de sfeer te verbeteren.

Hoe plaats je de verlichting blokhut?

De elektriciteit aanleggen voor de verlichting blokhut doe je voordat je begint met de opbouw. Houd ook rekening met de elektriciteit tijdens het aanbrengen van de fundering. Het is hierbij belangrijk de bedrading goed in te graven en te weren tegen vocht, zodat alles mooi weggewerkt is en er geen kortsluiting kan ontstaan.

De lengte van de kabel van iedere wandlamp in ons assortiment is 7 meter lang. Dit geeft jou ruimte om de kabels goed te kunnen verbergen. Als de kabel toch onverhoopt in het zicht is, kun je er altijd voor kiezen om deze te verhullen met een kabelgoot.

Heb je zelf geen ervaring met het aanleggen van elektriciteit? Dan raden wij je aan om een professional in te huren om dit voor jou te doen. Zo weet je zeker dat de elektriciteit veilig en goed wordt geïnstalleerd zodat de verlichting blokhut straks in een keer schijnt.