Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
Saunastoelen

Subcategorie


Saunastoelen

(3)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 524,-

€ 674,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

50 cm

65 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

50 cm

77 cm

Houtsoort


Materiaal


Merk


Saunastoelen, een comfortabele zit

Ontdek de Voordelen van Saunastoelen voor Je Sauna-ervaring Saunastoelen, zijn een essentieel onderdeel geworden van moderne sauna's. Deze comfortabele en functionele stoelen presteren optimaal in verschillende sauna-omgevingen, of het nu gaat om traditionele-, infrarood- of stoomsauna's. Bovendien zijn ze ideaal voor lounges langs het zwembad. Maar wat maakt saunastoelen zo bijzonder?

1 - 3 van 3 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Saunasella Saunastoel Hout 65x50x89 cm

Saunasella Saunastoel Hout 65x50x89 cm

Elzenhout

Meer afmetingen beschikbaar

v.a.€ 524,-


Speciaal Ontwikkeld voor Comfort en Duurzaamheid

Onze sauna stoelen zijn gemaakt met de kwaliteitseisen van spa's, hotels en professionele sauna's in gedachten. De structuur en het ontwerp zijn bestand tegen de hitte en vochtigheid van de sauna-omgeving. Deze stoelen zijn comfortabel gemaakt, wat essentieel is voor een ontspannen saunabezoek. Ook zijn deze saunastoelen gemaakt van duurzaam materiaal zodat deze stoelen extra lang meegaan.

Flexibele Plaatsing in de Sauna

De hoogte van een saunabank die nodig is voor saunastoelen komt meestal overeen met de voethoogte van een traditionele saunabank. Dit betekent dat je saunastoelen gemakkelijk kunt integreren in je bestaande sauna-opstelling. Je kunt ze op verschillende hoogtes plaatsen, zodat je kunt genieten van de gewenste temperatuur en sfeer. In infraroodsauna's kunnen deze stoelen zelfs direct op de grond worden geplaatst, zonder dat een saunabank nodig is.

Ruimtebesparend en Comfortabel

Saunastoelen nemen niet meer ruimte in beslag dan traditionele saunabanken. Ze bieden het voordeel van comfortabel zitten. Dit is niet alleen ruimtebesparend, maar ook uiterst comfortabel. Het gebruik van saunastoelen verbetert niet alleen het comfort, maar ook de hygiëne en vereenvoudigt het schoonhouden van de sauna.

Kortom, saunastoelen zijn een waardevolle toevoeging aan je sauna-ervaring, zowel voor professionele sauna's als voor privégebruik. Ze bieden comfort, duurzaamheid en flexibiliteit in plaatsing, en ze dragen bij aan een hygiënische en ontspannende omgeving.