Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak

Verkoopkantoor Rietmolen


Vlak bij Enschede vind je ons verkoopkantoor in Rietmolen. In deze prachtige, natuurrijke omgeving hebben wij ons tweede filiaal geopend. Hier kunnen zowel Nederlands- als Duitssprekende experts je verder helpen om de ideale overkapping, blokhut, sauna, tuinhuis of zwembad te vinden of te ontwerpen.

Laat je inspireren

We laten je graag kennismaken met het product waar je naar op zoek bent én maken het passend voor jouw situatie (en budget!). Je zult niet de eerste zijn die enthousiast en verrast naar huis gaat.

Ontvang advies op maat

Onze maatwerkspecialisten staan klaar om jouw wensen mee te nemen in persoonlijk, passend advies.
Als meesters in maatwerk maken wij alles passend, in je tuin en budget.

We schenken alle aandacht

Naast een bakje koffie of thee schenken we je ook graag al onze aandacht. Op deze manier kunnen we jouw wensen vertalen naar een oplossing op maat.

Ontwerpen doen we samen

Samen met elkaar zorgen we ervoor dat het perfecte model sauna, overkapping, blokhut of ieder ander ontwerp in jouw tuin of huis komt te staan. De expert neemt je, op basis van jouw wensen en voorkeuren, mee door het productassortiment om te bepalen welk model de perfecte match is. Als er geen standaardmodel naar wens is, zullen we altijd naar de maatwerkmogelijkheden kijken. Onze experts beschikken over een 3D-configurator waarin ze samen met jou de mooiste ontwerpen kunnen maken.

Dankzij de jarenlange ervaring van onze verkoopspecialisten zullen zij je laten zien wat alle mogelijkheden zijn en jou adviseren over de beste oplossingen. Heb je al ideeën voor het tuinproject? Neem deze gerust mee, evenals foto’s van jouw tuin, huis of iedere andere locatie. Ook als je nog geen idee hebt van de ins en outs kun je bij ons terecht. Stel alle vragen die je hebt en doe inspiratie op in ons assortiment. We helpen je graag!

Scherp geprijsd maatwerk

Zit wat je zoekt niet in ons standaard assortiment? Geen zorgen! We kunnen bestaande modellen erg gemakkelijk aanpassen of we kunnen een volledig nieuw ontwerp maken. Onze maatwerkspecialisten zullen er alles aan doen om het perfecte ontwerp met en voor jou te maken. Ook zullen ze jou, dankzij hun jarenlange ervaring, voorzien van passend en vakkundig advies.

Daarbij verrassen wij je graag met een vrijblijvende, scherpe offerte. Of is de verrassing er nu af?

Openingstijden

Hieronder zie je de openingstijden van het verkoopkantoor in Rietmolen. Je kunt binnenlopen op dinsdag tot en met vrijdag op een tijdstip dat jou schikt. Om zeker te weten dat we alle tijd voor je hebben, kun je echter het beste een afspraak maken. We zien je graag!

Wij willen erop attenderen dat onze locatie in Rietmolen geen opgebouwde showmodellen beschikbaar heeft. Wij staan echter altijd klaar om je te voorzien van deskundig advies en informatie over onze producten. Neem gerust contact met ons op voor alle details en vragen die je hebt.


Verkoopkantoor Rietmolen

Achterste Russchemorsdijk 3a
7165 AE Rietmolen
076 - 80 801 24

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag10:00 - 16:00Op afspraak
Zaterdag en zondagGesloten

Wij zijn gesloten op

Tijdens de volgende feestdagen in 2023 is ons verkoopkantoor in Rietmolen gesloten:

Nieuwjaarsdag1 januari
Eerste paasdag9 april
Tweede paasdag10 april
Koningsdag27 april
Hemelvaartsdag18 mei
Eerste pinksterdag28 mei
Tweede pinksterdag29 mei
Eerste Kerstdag25 december
Tweede kerstdag26 december
Oudejaarsdag31 december

Afspraak maken

Maak vrijblijvend een afspraak! Als je onderstaand formulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te plannen.

*
*
*
*
*