Foto van Inframagic Infraroodstraler ES ML
Foto van Inframagic Infraroodstraler ES ML
Foto van Inframagic Infraroodstraler ES ML
Foto van Inframagic Infraroodstraler ES ML
Foto van Inframagic Infraroodstraler ES ML

Inframagic Infraroodstraler ES ML

144,45

Vandaag besteld binnen 2-5 werkdagen in huis.

Vermogen

We houden je op de hoogte

Klanten beoordelen ons met een 4.5/5

Samenstellen

Jouw product

Inframagic Infraroodstraler ES ML

144,45

Toevoegingen

 0,-

Verzending

GRATIS


Totaal

 144,45

Product omschrijving

Type straler: Incoloy
Vermogen: 450 W
Afmeting: 96 x 17 cm
Ampère: 1.98
Golflengte: Infrarood C-straling, lange golf infrarood, 3.000-1.000.000 nm.
Indringingsdiepte: 0,1 mm
Opbouwstraler
Hoekstraler

Infrarode straling is zeer weldadig voor lichaam en geest. Heeft u last van stress? Heeft u last van een stijve rug of stramme spieren? Heeft u reumatische aandoeningen of huidproblemen? Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat een infraroodsauna zeer positieve werking kan hebben bij dit soort klachten. Uiteraard is een infraroodsauna ook zeer aangenaam voor algehele lichamelijke en geestelijke ontspanning.

Wist u dat het zweten in een infraroodsauna voor 70-75% bestaat uit water en voor de rest uit vet en zware metalen. Gebruik maken van een infraroodsauna levert dus een positieve bijdrage aan afvallen en een gezonder lichaam.

De Inframagic Incoloy magnesiumoxide straler bestaat uit een U-vormig edelstalen buis met magnesium oxide gevuld, waar een hoogwaardige nikkel-chroom draad doorheen loopt. Door deze vorm heeft de magnesiumoxide straler een grotere oppervlakte om straling af te geven t.o.v. keramische stralers. Daardoor werkt deze met lagere temperatuur en is de straling zachter. De buizen zijn nagenoeg onbreekbaar en hebben zeer lange levensduur.

Het frame is van aluminium, hetgeen voor bijna 100% reflectie van de straling zorgt. De Es reflector voor de hoek moet de straling over relatief grote afstand naar de zittende personen transporteren. Daarvoor moeten de reflectoren de energie gebundeld kunnen uitstralen. Deze Inframagic reflectoren zijn speciaal voor dit doel ontwikkeld en uitvoerig getest en hebben zich gedurende vele jaren bewezen. De opwarmtijd van magnesiumoxide stralers is korter dan keramische stralers.

De veiligheidsafstand tot de huid is minder dan 5cm, de veiligheidsafstand tot de ogen is vanaf 9 cm. De eerste 50 mm van de buis, vanaf het aansluitpunt, zijn onverwarmd.

Mogelijke kleuren van het frame: rood, zilvergrijs en notenbruin.

Specificaties

Belangrijke specificaties
merkInframagic
Breedte96 cm
Hoogte17 cm
Azalp artikelcode15-224-0116-0
EAN-code1005628693367
Overige specificaties
Complete set
Vermogen (W)450 w
KleurRood
Levertijd2-5 werkdagen
TypeIR C-straling
UitvoeringHoekmontage
Vermogen450 W
FunctieReiniging van het lichaam

Shop meer