Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak

Subcategorie


Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 2.724,-

€ 6.944,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

306 cm

601 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

265 cm

530 cm

Houtsoort


Materiaal


Dakvorm


Houtbehandeling


Type


Merk


Veranda


Deur type


Typ


Ontdek de Finse Grill Kota - Jouw Comfortabele Onderkomen

De Finse Grill Kota is veel meer dan alleen een buitenverblijf; het is een kans om een stukje Finse traditie naar jouw eigen tuin te brengen. De warme, gastvrije sfeer en het knisperende haardvuur in het midden van de Kota creëren een ideale omgeving om vrienden en familie te ontvangen, te koken en verhalen te delen. Deze unieke structuur lijkt een beetje op een stevige tipi en is nu beschikbaar bij Azalp. Een Finse Kota biedt oneindig veel mogelijkheden en wij hebben hedendaagse, duurzame modellen gemaakt van hoogwaardig Scandinavisch vurenhout.

1 - 4 van 4 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Azalp Royal Class Finse Kota 306x265 cm
Actie tot 04-03

Azalp Royal Class Finse Kota 306x265 cm

Vloer inbegrepen

Inclusief funderingsbalken

Uitgebreide maatwerk mogelijkheden

Meer afmetingen beschikbaar

v.a.€ 4.124,-€ 5.159,-


Een Duurzame Finse Kota voor Jou

Onze Finse Kota's zijn ontworpen voor veelzijdigheid. De verschillende soorten modellen kunnen dienen als een gezellige buitenruimte, een zeer goede tuinkantoor, een ontspanningsplek, of zelfs als een rustieke eetgelegenheid. De opbouw is verrassend eenvoudig en het resultaat is verbluffend. Deze houten schuilplaatsen voegen niet alleen karakter toe aan jouw buitenruimte, maar bieden ook een warm toevluchtsoord tijdens elk seizoen. De Finse Kota is gegarandeerd een waardevolle aanvulling op jouw tuin.

Geniet van de Finse Traditie in Jouw Tuin

Of je nu droomt van een romantische avond onder de sterren, een gezellige barbecue met vrienden of gewoon een plek om te ontspannen na een lange dag, de Finse Kota biedt de perfecte setting. Bovendien zijn deze hutten gemaakt met oog voor duurzaamheid, wat betekent dat je jarenlang van hun warmte en charme kunt genieten in jouw eigen achtertuin.

De Finse Grill Kota van Azalp is niet zomaar een buitenverblijf; het is een ervaring die jouw tuin zal transformeren tot een plek vol gezelligheid, comfort en gastvrijheid.

Maatwerk voor Jouw Wensen

Heb je interesse in een Finse Kota maar heb je specifieke wensen betreft afmetingen of aanpassingen die je niet op onze site kunt vinden? Geen zorgen, we begrijpen dat elk buitenverblijf uniek is. Veel van onze modellen kunnen op maat worden aangepast om aan jouw behoeften te voldoen.

Neem contact met ons op via het contactformulier en laat ons weten wat je voor ogen hebt. Bij Azalp vinden we het belangrijk om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Ontdek onze prachtige Finse Kota's tegen scherpe prijzen en maak jouw buitenruimte compleet met dit unieke, veelzijdige onderkomen.