Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
OpbergboxHout

Subcategorie


Opbergbox

(2)

Type


Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 425,-

€ 899,-

Materiaal


Hout

(2)

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

120 cm

200 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

67 cm

100 cm

Merk


Kleur


Deur type


Houtbehandeling


Houtsoort


Opbergbox hout bij Azalp kopen

Een opbergbox is een functionele toevoeging aan je tuin waar je veel spullen in kunt opslaan. Bescherm je tuinkussens, tuingereedschap, zwembadaccessoires, kinderspeelgoed of andere spullen tegen weer en wind en berg ze op in een kunststof of houten opbergbox in je tuin. Het hout geeft een rustiek en warm gevoel en is te plaatsen in elke tuinstijl. Je kunt met een beits namelijk zelf de kleur bepalen. Een houten tuin opbergbox is multifunctioneel want je kunt zowel je tuinkussens opbergen én de box als extra zitruimte gebruiken. Bij Azalp vind je de perfecte houten opbergbox voor buiten voor al jouw spullen!

1 - 2 van 2 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Lutrabox opbergbox

Lutrabox opbergbox

Regenwaterdicht

voorzien van ventilatieroosters

120 x 67 x 67 cm

Levertijd: 1-2 weken

€ 425,-


Een houten opbergbox met deksel

Om al jouw spullen goed op te kunnen bergen is een deksel essentieel. Dan blijft de regen uit de kist en jouw spullen blijven droog. Hierdoor verleng je de levensduur van je spullen en houd je ruimte in huis over om andere spullen op te bergen. Tegelijkertijd is het zicht rustig omdat je spullen uit het zicht verdwenen zijn en je tegen een mooie opbergbox hout met deksel kijkt. Je spullen zijn dus uit de weg, maar wel binnen handbereik!

Het deksel van de houten box gaat gemakkelijk open en dicht vanwege de twee gasveren. Het gewicht van het deksel wordt dan opgevangen door de veren waardoor deze soepel en zonder veel moeite opengaat. Ook blijft het deksel hierdoor open staan en heb jij alle tijd om je spullen een goede plek te geven. Houd het deksel bij het openen en sluiten altijd vast om te voorkomen dat deze automatisch dicht valt. Let ook op je vingers dat deze niet bekneld raken bij het sluiten van de deksel.

Een houten opbergbox met deksel heeft ook het voordeel dat je het kunt gebruiken als extra zitplaats waardoor deze multifunctioneel inzetbaar wordt. Nodig al je vrienden en familie uit, leg de tuinkussens vanuit de opbergbox hout op de banken én op de deksel van de opbergbox hout en het feest kan beginnen! Wanneer je de box voor langere tijd niet gebruikt, bijvoorbeeld in de winter, kun je uiteraard ook leuke plantjes op het deksel zetten. Zo fleur je jouw tuin lekker op!

Een houten opbergbox voor tuinkussens

Zie jij het al voor je? Vele lange zomeravonden waar je met vrienden en familie geniet van je tuin, lekker knus onder de veranda zit met de gashaard aan en heerlijke hapjes en drankjes erbij. Genieten toch! Je vindt het belangrijk dat jouw spullen lang meegaan en dat je volgende zomer ook weer diezelfde heerlijke avonden kunt beleven. Daarom is een houten opbergbox voor je tuinkussens ideaal. Op het einde van de avond berg jij snel de tuinkussens in de houten opbergbox op zodat deze waterdicht opgeslagen zijn en jij je nergens meer zorgen over hoeft te maken.

In het assortiment van Azalp vind je altijd wel het juiste formaat houten opbergbox voor tuinkussens. Hoog, laag, breed, smal… We hebben het allemaal in ons assortiment. Je kunt de afmetingen van de opbergbox hout dus afstemmen op de grootte van de tuinkussens of op de plaats waar de opbergbox hout in de tuin komt te staan.

Door de ventilatieroosters kan er voldoende frisse lucht bij de kussens komen en voorkom je schimmelvorming. Ook in de winter kun je de tuinkussens dus gerust in de houten box opbergen. In het voorjaar haal je ze er weer uit en kun je direct genieten van de eerste zonnestralen!

Een houten opbergbox buiten

De houten opbergbox is een echte toevoeging aan je tuin. Je kunt deze namelijk plaatsen waar jij maar wilt. Dicht bij het zwembad om alle luchtbedden, opblaasbare dieren en ander waterspeelgoed gemakkelijk te kunnen pakken of toch naast de loungebank zodat je de tuinkussens eenvoudig in de bank en stoelen kunt leggen als de zon schijnt.

Het maakt niet uit waar je de opbergbox hout in je tuin plaatst, maar het hout vergt onderhoud. Het is aan te raden om de opbergbox hout één keer in de vijf jaar te beitsen, zodat de box nog langer meegaat. Wanneer de opbergbox hout bij je geleverd wordt, is deze wel al onder hoge druk geïmpregneerd. Dat betekent dat er impregneermiddel in het hout geperst wordt waardoor het hout door en door beschermd is. Impregneermiddel zorgt er namelijk voor dat vocht, schimmels en houtrot geen schijn van kans hebben om het hout aan te tasten. Het geïmpregneerde hout zorgt ervoor dat jouw houten opbergbox jarenlang meegaat. Als je de houten opbergbox voor buiten eens in de vijf jaar beitst, zal deze nóg langer meegaan. Nog een bijkomend voordeel van beitsen is dat je de opbergbox hout de kleur kunt geven die jij wilt. In ons assortiment vind je verschillende kleuren, van zwart en wit tot blank, rood, groen en blauw. Je kunt jouw opbergbox hout dus personaliseren en aanpassen aan jouw wensen en voorkeuren.

Zelf je opbergbox hout maken

Het zelf maken van een opbergbox hout is een hele klus. Bespaar jezelf veel moeite en kies in ons assortiment voor een kant-en-klare opbergbox hout. De box wordt dan als bouwpakket bij jou thuis afgeleverd waarna jij aan de slag kunt met de opbouw. Zo kun je toch zelf je houten opbergbox maken, ook zonder dat je twee rechterhanden hebt. Veel opbergboxen hout worden in panelen geleverd waardoor je ook zelf de houten opbergbox kunt maken. Een handleiding en alle bevestigingsmaterialen zijn in het bouwpakket inbegrepen, dus jij kunt direct aan de slag! Weet je al welke spullen jij handig gaat opbergen in deze box van hout?

De waterdichte houten opbergbox

De houten box is regenwaterdicht. Dat betekent dat regenwater niet de opbergbox hout binnen kan dringen en dat jouw spullen droog blijven. Tegelijkertijd zijn alle boxen van Lutrabox voorzien van watervaste betonplex. Dit is onder het hout van de deksel en op de bodem van de opbergkist gemonteerd zodat regenwater en optrekkend vocht van deze zijden tegengehouden worden. Daarnaast lopen de deksels van de houten opbergboxen schuin zodat regenwater altijd afgevoerd wordt en het hout langer meegaat.

Een houten opbergbox voor al jouw spullen

Een houten opbergkist is natuurlijk erg handig om al jouw spullen in op te bergen. En met al jouw spullen bedoelen we echt ál jouw spullen. Van het merk Lutrabox vind je veel formaten houten opbergboxen in verschillende afmetingen en bedoeld voor verschillende toepassingen. Een fietsenberging, containerberging of een houten tuinkast kun je bijvoorbeeld allemaal gebruiken om kleine en grote voorwerpen in op te bergen.

Naast hout vind je binnen ons assortiment ook kunststof opbergboxen. Kunststof is, in tegenstelling tot hout, onderhoudsarm. Je hoeft deze boxen niet te beitsen en een jaarlijkse schoonmaakbeurt met wat water en een doekje doet al wonderen.