Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak

Subcategorie


Categorie


Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 8,-

€ 34,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

12 cm

22 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

200 cm

500 cm

Houtsoort


Houtbehandeling


Kleur


Hout type


Profiel gevelbekleding

Ben je op zoek naar de perfecte afwerking voor je gevel, schuur of blokhut? Dan ben je bij Azalp aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan gevelbekleding profielen, waaronder channelsiding, rabat, schaaldelen, rhombus profiel en blokhut profiel. Hieronder duiken we dieper in de wereld van deze unieke profielen en hun toepassingen.

1 - 18 van 18 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Azalp geïmpregneerde Vurenhouten gevelbekleding Rabat zwart

Azalp geïmpregneerde Vurenhouten gevelbekleding Rabat zwart

250 x 18 cm

Op voorraad

€ 16,31€ 18,13


Channelsiding: de moderne keuze

Channelsiding is een populaire keuze voor gevelbekleding. Het is een modern profiel dat een strakke en eigentijdse uitstraling geeft aan je woning of gebouw. Channelsiding is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Het is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle en praktische oplossing voor gevelbekleding.

Rabat: de klassieke optie

Rabat is een klassiek profiel dat al jarenlang wordt gebruikt in de bouw. Het is een veelzijdig profiel dat zowel horizontaal als verticaal kan worden toegepast. Rabat is ideaal voor het creëren van een traditionele en rustieke uitstraling. Het is een duurzaam en onderhoudsvriendelijk profiel dat geschikt is voor diverse toepassingen.

Schaaldelen: de natuurlijke keuze

Schaaldelen zijn een natuurlijke en rustieke optie voor gevelbekleding. Ze worden vaak gebruikt voor het bekleden van schuren, blokhutten en andere buitenconstructies. Schaaldelen hebben een ruwe en onbewerkte uitstraling, wat bijdraagt aan hun charme. Ze zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een authentieke en natuurlijke uitstraling.

Rhombus profiel: de veelzijdige optie

Het rhombus profiel is een veelzijdig profiel dat zowel horizontaal als verticaal kan worden toegepast. Het heeft een unieke vorm die zorgt voor een interessant schaduwspel op de gevel. Het rhombus profiel is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een unieke en opvallende gevelbekleding.

Blokhut profiel: de robuuste keuze

Het blokhut profiel is een robuust en duurzaam profiel dat ideaal is voor het bekleden van blokhutten en andere houten constructies. Het heeft een sterke en solide uitstraling die bijdraagt aan de robuustheid van de constructie. Het blokhut profiel is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een sterke en duurzame gevelbekleding.

Veel gestelde vragen

1. Wat is het verschil tussen de verschillende gevelbekleding profielen?

Elk profiel heeft zijn unieke eigenschappen en uitstraling. Channelsiding heeft een moderne uitstraling, rabat een klassieke, schaaldelen een natuurlijke, rhombus profiel een veelzijdige en blokhut profiel een robuuste uitstraling.

2. Welk profiel is het meest duurzaam?

Alle profielen zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De keuze voor een bepaald profiel hangt af van je persoonlijke voorkeur en de gewenste uitstraling.

3. Kan ik de profielen zelf installeren?

Ja, met de juiste gereedschappen en instructies kun je de profielen zelf installeren. Echter, voor een optimaal resultaat raden we aan om een professional in te schakelen.

4. Zijn de profielen geschikt voor alle soorten gebouwen?

Ja, de profielen zijn geschikt voor alle soorten gebouwen, van woningen tot schuren en blokhutten.

Bij Azalp vind je een breed scala aan gevelbekleding profielen die passen bij elke stijl en toepassing. Of je nu op zoek bent naar een modern, klassiek, natuurlijk, veelzijdig of robuust profiel, wij hebben het allemaal. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies op maat.