Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
Vlakstralers

Subcategorie


Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 90,-

€ 100,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

34 cm

49 cm

Type


Merk


Kleur


Functie


Uitvoering


Vlakstralers

Slim je sauna verwarmen met vlakstralers

1 - 2 van 2 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Inframagic Plateheater 70x34 cm

Inframagic Plateheater 70x34 cm

Lange golf

230 W

Montage aan de wand

Meer afmetingen beschikbaar

v.a.€ 90,45


In je sauna wordt het gebruik van warmtepanelen, ook bekend als vlakstralers, vaak vergeleken met de comfortabele warmte van vloerverwarming. Hoewel de temperatuur in vergelijking met andere stralers wellicht lager lijkt, compenseert het grote oppervlak dit ruimschoots door een algehele en weldadige warmteafgifte. Ontdek deze moeiteloze en efficiënte oplossing en verwen jezelf met een ruimte vol warmte.

Ruim assortiment

Wij hebben verschillende soorten vlakstralers. Ontdek snel ons ruime assortiment vlakstralers en laat je verrassen door de diverse modellen. Zo kun jij ook binnenkort genieten van gelijkmatige warmteverspreiding over een groot oppervlak.

Advies

Heb je advies nodig, bijvoorbeeld in welke en hoeveel vlakstralers je nodig hebt voor je sauna? Neem dan contact met ons op via de website of kom langs bij onze showroom. Onze experts staan voor je klaar.

Optimaliseer je sauna ervaring

Ontdek de voordelen van onze vlakstralers en transformeer je sauna in een oase van warmte en ontspanning. Benieuwd naar de mogelijkheden binnen het assortiment van Azalp? Neem een kijkje en laat jezelf aangenaam verrassen door ons diverse aanbod. Optimaliseer jouw sauna-ervaring met Azalp's hoogwaardige vlakstralers - bekijk en bestel nu!