Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
Liner voor Zwembad

Subcategorie


Liner voor Zwembad

(11)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 440,-

€ 1.434,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

277 cm

435 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

350 cm

800 cm

Merk


Kleur


Vorm


Bevestiging


Liner voor uw zwembad

Voor een goed afgedicht zwembad. Om uw zwembad goed af te dichten maakt u gebruik van zwembad liner. Bij Azalp kunt u terecht voor zwembad liners van de merken Elbtal, Albon, Walter en Alkor. Let bij uw keuze goed op de specifieke producteigenschappen.

1 - 11 van 11 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Procopi Liner tbv Tropic Octo+ 540 - h120 blauw 50-100

Procopi Liner tbv Tropic Octo+ 540 - h120 blauw 50-100

Kleur: Frans Blauw

Dikte folie: 0.50 mm

Meer afmetingen beschikbaar

v.a.€ 619,-


Zo is de Walter zwembad liner Celcius bestand tegen een watertemperatuur tot 33 graden. Deze liner wordt dan ook aanbevolen voor zwembaden met een warmtepomp, zonnecollectoren of warmtewisselaars. Is het water in uw zwembad niet zo warm, dan kunt u kiezen voor een van onze andere zwembad liners. Al onze liners hebben een lange levensduur en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bekijk ook onze zwembadfolie.

Bestel uw zwembad liner online

Koop uw zwembad liner voordelig bij Azalp. Omdat wij geen showroom of winkelpand hebben, kennen onze zwembadaccessoires gegarandeerd een scherpe prijs. Hebt u toch ergens een van onze zwembaden of accessoires goedkoper gezien, geef dit dan aan op onze contactpagina. Wij zullen dan met een scherpere offerte voor de door u gewenste zwembad liner komen.