Foto van Philips Vitea straler
Foto van Philips Vitea straler
Foto van Philips Vitea straler
Foto van Philips Vitea straler
Foto van Philips Vitea straler

Philips Vitea straler

187,49

Vandaag besteld, over 1-3 werkdagen in huis

Vermogen

We houden je op de hoogte

Klanten beoordelen ons met een 4.5/5

Product omschrijving

Met deze stralers maakt u van uw Finse sauna een combisauna! Aangename warmte
In infraroodcabines die zijn uitgerust met Philips Vitae lampen, bereikt de lucht een temperatuur van circa 50 °C, dit in vergelijking met een temperatuur van 90 °C in een traditionele Finse sauna. Dit komt doordat de Vitae lampen met hun optimale emissiespectrum het lichaam rechtstreeks verwarmen, terwijl langgolvige infraroodstralers voornamelijk de lucht verwarmen. Ook met de Philips Vitae lampen gaat het lichaam transpireren, maar dan wel in een zeer aangename omgeving, wat tegelijkertijd een ontspannend en verzorgend effect op het lichaam heeft. Onmiddellijke warmte en perfecte beheersing
In tegenstelling tot de traditionele langgolvige infraroodstralers geven Philips Vitae lampen onmiddellijk warmte af. Het volledige warmtevermogen wordt al binnen één seconde na het inschakelen bereikt, waardoor het niet nodig is de cabine voor te verwarmen en er dus geen energie wordt verspild.
Bovendien kunt u het vermogen van de infraroodstraling die de Vitae lampen afgeven, volledig regelen (dimmen) en afstellen op uw speciale wensen zonder dat de levensduur daardoor verminderd wordt. Voordelen Philips Vitae stralers:
- Geen voorverwarming van de stralers nodig;
- 50% energiezuiniger dan traditionele IR-stralers;
- Breed stralenspectrum;
- Verwarming van de mens in plaats van de lucht.

Aantal stralers: 1 (500 W)
Type: 20% kortgolvig en 80% midden- en langegolvig
Afmeting: 81x15x6 cm

  • Mocht u de Philips Vitea straler(s) in het plafond monteren dan is het belangrijk dat men de straler(s) aan de bovenzijde deels openlaat en niet geheel afdekt.
  • Wanneer u de Philips Vitea straler(s) in het plafond wenst te monteren in combinatie met een traditionele saunakachel (Finse sauna), dan adviseren wij u om deze straler(s) te voorzien van een speciaal Robax filter.
  • Als u een combikachel (ook wel stoomoven genoemd) wenst te gebruiken in combinatie met de Philips Vitea stralers (ongeacht van de plaats van de stralers) dan adviseren wij u, vanwege de hogere luchtvochtigheid, alle stralers te voorzien van een Robax filter.

Specificaties

Belangrijke specificaties
merkPhilips
Breedte81 cm
Lengte6 cm
Hoogte15 cm
Azalp artikelcode08-067-0271-0
EAN-code1007583759485
Overige specificaties
Complete set
Vermogen (W)500 w
KleurMetallic
Levertijd1-3 werkdagen
TypeIR A - B en C straling
Vermogen500 W
FunctieTherapeutische werking

Shop meer