Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak

Subcategorie


Vijver onderhoud

(4)

Vijver beluchting

(1)

Waterbehandeling

(14)

Vijverpompen

(1)

Vijverfilters

(5)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 3,-

€ 226,-

Merk


Voltage


Alles voor je eigen vijver

Breng je tuin nog meer tot leven en geniet van een mooie vijver in je eigen tuin. Te verkrijgen in vele soorten en ook in verschillende afmetingen. Heb je al een vijver en zoek je toch meer losse onderdelen? Dan ben je bij Azalp ook aan het juiste adres.

1 - 24 van 25 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

AquaForte Bodemafvoer met kamer 110mm zwaar 2e KANS
2e kans

AquaForte Bodemafvoer met kamer 110mm zwaar 2e KANS

Op voorraad

€ 17,99€ 31,49


Als je een vijver wilt aanleggen is de volgende stap al snel het zoeken van de juiste afmetingen en daarbij horende onderdelen. Dat kan vragen oproepen. Bijvoorbeeld welke vijverpomp geschikt is en/of welke vijverfilter je het beste kunt nemen bij welke oppervlakte. Dat advies geven we je graag zodat je tot de beste keuze voor jouw situatie kunt komen.

Ook kun je bij Azalp terecht als het gaat om de behandeling van je water. Daarin doelen we natuurlijk ook op algenbestrijding en bacteriën. Dit allemaal voor een gezonde vijver en met de juiste producten stroomt het water ook bij jou in je vijver goed. Heel belangrijk voor de gezondheid van je vissen.

**Een complete vijver kopen?

**Neem dan eens een kijkje bij onze terrasvijvers en vijverkuipen. Ook voor continuerend onderhoud en verzorging bieden we bijvoorbeeld speciale stofzuigers en voerautomaten aan.

Filters en pompen

Maak een keuze uit ons ruime assortiment onderverdeeld in fonteinpompen, watervalpompen, beeklooppompen en nog veel meer. We hebben vijverpompen van alle soorten en merken. Dat geldt ook voor onze vijverfilters.