Subcategorie


Sauna isolatie

(2)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 14,-

€ 57,-

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

500 cm

2400 cm

Merk


Houd de warmte vast in je sauna met sauna isolatie

Zowel binnen als buiten de sauna zijn de temperatuurverschillen enorm, wat logischerwijs leidt tot warmteverlies. Door slechte isolatie betekent ook een langere opwarmtijd en het verliezen van kostbare warme die zomaar ontsnapt. Gelukkig heeft Azalp de oplossing voor deze problemen. Ons assortiment biedt hoogwaardige isolatiematerialen om ervoor te zorgen dat de warmte erin blijft.

1 - 2 van 2 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op


Energiebesparing

De juiste isolatie zorgt voor een significant lager energieverbruik, wat zich vertaalt in lagere energiekosten. Met Azalp's isolatieoplossingen kun je zorgeloos van je sauna genieten, terwijl je ook nog eens het milieu spaart.

Verbeterde opwarmtijd

Onze hoogwaardige isolatiematerialen zorgen ervoor dat je sauna veel sneller op de gewenste temperatuur komt. Dit betekent dat je niet langer hoeft te wachten voordat je kunt ontspannen in je warme oase. Kortere opwarmtijden betekenen meer quality time in je sauna.

Comfort en duurzaamheid

De isolatie draagt niet alleen bij aan energie-efficiëntie, maar ook aan het algemene comfort en de duurzaamheid van je sauna. Dankzij de verbeterde isolatie kun je langer en vaker van je sauna genieten, wetende dat de warmte behouden blijft en de temperatuur stabiel blijft.

Kies voor isolatie van Azalp

Waar wacht je nog op? Bekijk ons assortiment en zorg ervoor dat jij altijd de perfecte temperatuur behoudt. Geniet van een comfortabele en energiezuinige sauna met onze isolatieoplossingen.