Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
Absco

Subcategorie


Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 575,-

€ 1.219,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

300 cm

596 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

292 cm

596 cm

Materiaal


Dakvorm


Oppervlakte


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

9 m2

18 m2

Merk


Absco

(11)

Kleur


Veranda


Metaalsoort


Deur type


Absco Tuinhuizen en Garages: Duurzame Buitenoplossingen

Ontdek Absco, de specialist in hoogwaardige metalen tuinhuizen en garages. Als betrouwbaar merk voor velen, bieden we duurzame en functionele tuinhuizen en garages aan, die voldoen aan jouw wensen.

1 - 11 van 11 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Absco WG3060HK (E) Highlander Metalen Garage

Absco WG3060HK (E) Highlander Metalen Garage

Hoogwaardig staal met coating

Onderhoudsarm

Garagedeur (dubbel) en zijdeur (enkel)

300 x 596 x 230 cm

Levertijd: 2-5 weken

€ 1.219,-


Kwaliteit en Innovatie: de Hoekstenen van Absco

De bouwstenen van Absco zijn kwaliteit en innovatie. Een Absco tuinhuis en een Absco garage zijn vervaardigd met het oog op functionaliteit, duurzaamheid en schoonheid. Als aanbieder van metalen tuinhuizen en metalen garages, begrijpen we dat creëren van een aangename buitenruimte cruciaal is voor elke woning. Daarom streven we ernaar om producten te leveren die deze ruimtes verbeteren en hun functionaliteit vergroten.

Absco's Belofte: Duurzaamheid en Gemak

Elk Absco tuinhuis en elke Absco garage zijn ontworpen met onze klanten in gedachten. Dit betekent dat we ervoor zorgen dat onze producten niet alleen functioneel en esthetisch zijn, maar ook eenvoudig te installeren zijn. Dankzij het unieke SNAP-TiTE-systeem zijn de montageprocessen moeiteloos en snel, zonder dat er speciale gereedschappen nodig zijn.

Maar laat je niet misleiden door de eenvoud van de montage. Deze producten zijn gemaakt van hoogwaardig staal en zijn ontworpen om de elementen te weerstaan, wat zorgt voor een lange levensduur. Met Absco producten krijg je niet alleen een praktische buitenoplossing, maar ook een product dat gebouwd is om de tand des tijds te weerstaan.

Absco: Een Oplossing voor Elk Buitenleven

Of je nu op zoek bent naar een compacte opslagruimte of een ruime garage voor je voertuig, Absco heeft de perfecte oplossing voor jou. We hebben een breed assortiment aan producten, van een Absco tuinhuis tot de metalen garage, die passen bij jouw behoefte en levensstijl.

Blader door ons assortiment en ontdek de veelzijdige opties die we te bieden hebben. Met het assortiment van Absco geloven we in het creëren van buitenoplossingen die aansluiten bij jouw levensstijl. Kies voor Absco, en maak van je tuin een ruimte waar je trots op kunt zijn.

Absco Tuinhuizen en Garages: De keuze voor kwaliteit

Bij Absco is kwaliteit geen optie, het is een belofte die wij waarmaken. Daarom is het gehele assortimen van Absco vervaardigd met de grootst mogelijke aandacht voor detail. We gebruiken alleen de beste materialen en de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat onze klanten producten krijgen die duurzaam en onderhoudsvrij zijn.

Kies vandaag nog voor Absco en ervaar zelf het verschil. Maak van je tuin een ruimte die niet alleen functioneel, maar ook aangenaam en mooi is. Of je nu kiest voor een tuinhuis of een garage, je kunt er zeker van zijn dat je een product kiest dat gemaakt is om te voldoen aan jouw behoeften en verwachtingen.