Spa Line Soft Touch kopen bij Azalp.nl
Spa Line Soft Touch
€ 80,95

Spa Line Soft Touch

Hoofdafbeelding van Spa Line Soft Touch
Afbeelding 1 van Spa Line Soft Touch
Afbeelding 2 van Spa Line Soft Touch
Afbeelding 3 van Spa Line Soft Touch
Afbeelding 4 van Spa Line Soft Touch
Afbeelding 5 van Spa Line Soft Touch
Afbeelding 6 van Spa Line Soft Touch
€ 80,95
Incl. BTW en verzendkosten

Levertijd: 2-5 werkdagen
Gratis verzending

Bekijk alles van
Spa Line
logo van Spa Line, te koop bij Azalp.nl

Specificaties
Merk Spa Line
Bekijk alle specificaties

Spa Line Soft Touch omschrijving

Soft Touch van Spa Line is een twee-flessen systeem dat als doel heeft het water in spabaden kraakhelder en bacterievrij te maken en te behouden. Soft Touch is op zichzelf geen bacteriedoder, toch is Soft Touch van groot belang bij het doden van bacteriën en andere micro-organismen.
Soft Touch zorgt ervoor dat bacteriën zich niet meer zullen hechten aan de rand van de spa of in de leidingen middels een biofilm. Wanneer bacteriën zich niet meer hechten aan de spa, zullen zij zich ook niet meer vermenigvuldigen. De bacteriën worden gedood door het gebruik van een UV lamp of Ozonator en het gebruik van een chloor.
De biofilm die wordt aangemaakt door de bacteriën is niets meer dan een kleverige beschermlaag die de bacterie voorziet van voeding, warmte en bescherming. Soft Touch zorgt ervoor dat de bacteriën geen mogelijkheid krijgen de biofilm te ontwikkelen. Dit tezamen met het feit dat de bacteriën zich niet zullen hechten zorgt er voor dat de bacteriën in de filters terechtkomen. Vervolgens is het noodzakelijk om de filters eenmaal in de 3 à 4 Wochen intensief te reinigen met Spa Cartridge Cleaner. Het wekelijks kortstondig reinigen van de filter volstaat met Spa Filter Net.
Gebruiksaanwijzing
Het is van belang dat u uw spa goed reinigt voordat u begint met de Spa Water-Care behandeling. Oude biofilm, calcium en vervuilingen kunnen zich in het leidingwerk bevinden. Gebruik Spa Tube Clean om uw spa van binnenuit grondig te reinigen. Daarna dient u het water te verversen, zodat u een schone start kunt maken. Spoel de filters uit met schoon water. Voor een grondige reiniging kunt u Spa Cartridge Cleaner gebruiken. Schud de flessen Spa Water-Care 1 en 2. Neem de maatbeker en voeg per 1000 liter water 100 ml fles 1 toe. Voeg vervolgens dezelfde hoeveelheid van fles 2 toe. Houd u aan deze hoeveelheid. Over-doseren heeft geen zin en kan negatieve bijwerkingen hebben zoals troebel water. Draai alle jets open en laat de pompen ongeveer 1 minuut op vol vermogen draaien. Plaats een chloortablet in het bakje boven de filter. TIP: voor een extra krachtige reiniging kunt u granulaatpoeder gebruiken. Voeg dan na het baden 1 afgestreken eetlepel granulaatpoeder toe aan het water. Herhaal dit wekelijks. Super easy dus!
Inhoud
Soft Touch 1 Spa Water-Care (2 liter)
Soft Touch 2 Spa Water-Care (2 liter)
Maatbeker

Spa Line Soft Touch specificaties

EAN nummer1023039373357
Azalp artikelnummer16-084-0344-0
Overig
Merk Spa Line