Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
Vijver onderhoudVijver voerautomaat

Subcategorie


Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 4,-

€ 27,-

Merk


Voltage


Voerautomaten voor je vissen

Met een voerautomaat kun je zonder problemen de vijver alleen laten om te werken, een dagje weg of op vakantie te gaan. Een voerautomaat neemt de taak van het ‘vissen voeren’ volledig van je over en het is zelfs mogelijk om het voedingspatroon te optimaliseren. Je kunt de voerautomaat zelf instellen, waardoor het mogelijk is om meerdere keren per dag kleinere hoeveelheden te voeren.

1 - 4 van 4 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

AquaForte 5m kabel voor feeder 8ltr
Aanbieding

AquaForte 5m kabel voor feeder 8ltr

Op voorraad

€ 4,99


Hoe werkt een voerautomaat?

Een voerautomaat bestaat uit een doseersysteem en een compartiment voor het voer. Het compartiment wordt gevuld met het juiste voer en op het doseersysteem wordt het voedingspatroon ingesteld. Je kunt dus zelf instellen hoe vaak je vissen gevoerd worden en hoeveel voer zij krijgen. Een voerautomaat kan op een standaard worden geplaatst, zodat de automaat boven de vijver kan hangen.

Door het in te stellen dat er vaker kleinere porties worden gevoerd, bevorder je de ontwikkeling en groei van de vissen. Met name voor koi kan dit erg interessant zijn. Bijkomend voordeel is dat kleine porties sneller worden opgegeten, waardoor er minder voer achterblijft en de vijver vervuilt.